Гост на великотърновски хотел скочи от 7 метра, гонили го духове | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Гост на великотърновски хотел скочи от 7 метра, гонили го духове

Публикувана на: 02.03.2018г. 12457 прегледа

Собственикът: “Скочил и се върнал на рецепцията да поиска резервен ключ за стаята“

 

В НОЩТА СРЕЩУ ЧЕТВЪРТЪК МЛАД МЪЖ СКОЧИ ОТ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ ХОТЕЛ „АКВАЯ“, А НА САЩИСАНИЯ ПЕРСОНАЛ СЪОБЩИЛ, ЧЕ… БИЛ ПОДГОНЕН ОТ „ЗЛИ ДУХОВЕ“. Минути по-късно, все едно нищо не се е случило, се върнал в хотела и поискал да му отворят стаята, за да спи. „Случаят ни изненада много. Младежът е скочил от втория етаж, който обаче заради денивелацията е на повече от 7 метра. За щастие, е уцелил пряспа сняг и така се е отървал от наранявания. След като се хвърлил, е влязъл обратно и от рецепцията поискал резервен ключ, защото другият останал вътре в стаята му. Не мога да си представя какво би се случило, ако не бе паднал в снега“, разказа собственикът на хотела бизнесменът Красен Маслянков. Той допълва, че досега не е имало подобен случай.

22-годишният мъж наема стая и плаща предварително. С поведението си изобщо не събудил подозрение. По време на пребиваването си не бил шумен и не е притеснявал останалите гости на хотела, който се намира в централната част на града, под великотърновския пазар.

„Нямаше причина да не го пуснем да влезе обратно. Човекът си е платил. Не мога да кажа какви са били мотивите му и дали има психическо заболяване, религиозни подбуди или причината е друга, но изглеждаше напълно адекватен и нормален“, коментира Маслянков.

Стилян НАЙДЕНОВ

loading...

Коментари за "Гост на великотърновски хотел скочи от 7 метра, гонили го духове"

 • 01.03.2018 в 15:53

  сигурно се е избъзикал а те са го взели насериозно

  Отговор
 • 01.03.2018 в 16:59

  Може да е сомнамбул . Такива хора стават и се движат заспали. Добре, че не е пострадал.

  Отговор
 • 02.03.2018 в 16:26

  Кой пък не си е правил майтап с рецепционисти. По скоро е видял пряспата и затова е скочил, било си е кеф 🙂

  Отговор
 • 05.03.2018 в 6:41

  Затова в хотелите над един етаж в света прозорците са с ограничител ( или въобще не се отвярят) и само се открехват за проветрение. Вземете мерки за обезопасяване.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!