Краси Балъков: „Играхме много хубав футбол, дисциплинирано, ангажирано, показахме характер“

„И двата отбора дадоха всичко от себе си и направиха силна битка, с характер. За съжаление, не успяхме да спечелим, но поне взехме минималното. От резултата съм доволен, от играта – донякъде, макар че има още какво да коригираме. Играл съм в Бундеслигата в отбор, с който едва не изпаднахме с топ футболисти, спасихме се в последния мач, а следващата година играхме в Шампионска лига. Психологията не трябва да се подценява, ние работим върху това. Виждате, че винаги след мач веднага ги събирам.

Хубаво е, че повеждаме, отборът е млад и жаден за футбол. Лошото е, че влязохме в много тежка програма срещу първите пет тима от групата. За жалост, ни липсват точки. Днес играхме много хубав футбол, дисциплинирано, ангажирано, показахме характер. Индивидуалните грешки, които понякога се получават, са нормални, надявам се и на малко повече късмет. Мога да похваля момчетата, особено като останахме с десет човека отборът беше много дисциплиниран и действаше мъжки на терена. Повече от това трудно може да се направи.

Аз съм доволен от атмосферата в отбора, само по този начин имаме шанс да се спасим. Денис Гръгич има възпален нерв, надяваме се скоро да е готов. Идва серия от мачове с ЦСКА, Левски и Лудогорец, от които трябва да придобием опит, да се опитаме да вземем каквото е възможно. Ние не сънуваме, знаем, че ще е много тежко, но защо пък да не вземем точки от следващите мачове?! Даже това са „най-лесните” мачове, защото няма какво да губиш. Поне психически ще са освободени футболистите, защото някой си мисли, че отборите нямат шанс срещу ЦСКА и Лудогорец, но видяхте, че Черно море взе точка в София. Така че всеки отбор си има моментите. Ние ще си играем нашия футбол и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Момчетата трябва да покажат характер и тази серия не трябва да ги вади от релсите, защото после в плейофите предстоят още по-важни мачове, в които вече не трябва да губим”, коментира главният мениджър на „виолетовите“ Красимир Балъков.

Един коментар за “Краси Балъков: „Играхме много хубав футбол, дисциплинирано, ангажирано, показахме характер“

  • 07.03.2018 в 12:32
    Permalink

    Кажете му на този господин да си пие хапчетата на време или да ги смени,какъв хубав футбол,какви 5 лева!!!!!За цял мач едно единствено положение,нито владение на топката,нито нищо,колкото по-бързо изчезне от Търновският футбол,толкова по добре!!!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *