21 четения

Нестандартни оферти: Саксия с американски боб или звезда от небето хит сред осмомартенските подаръци

НЯКОЛКО ЦВЕТАРСКИ МАГАЗИНА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СЕ РАДВАТ НА ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС ЗАРАДИ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА 8 МАРТ, от който се възползват мъжете, желаещи да поднесат нещо по-различно от стандартния букет рози. Изненадата е метална кутия със засадено в нея семенце, което след като поникне и се сдобие с листа, върху тях се появяват червени сърца. Самото растение е вид американски боб, генетично променен специално за романтичната цел. Той не се нуждае от някакви специални грижи, нужно са му единствено топлина и вода. Растението живее около месец и половина, след което постепенно повяхва. Цената на романтичния боб е само малко по-голяма от букет с три стандартни класически рози.

ДРУГО НЕСТАНДАРТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРАЗНИКА НА ДАМИТЕ Е МЪЖЪТ ДА СВАЛИ И ПОДАРИ ЗВЕЗДА ОТ НЕБЕТО. При това в истинския смисъл. Фирма предлага само срещу „символичните” 99 лв. сертификат за притежание на цяла звезда от небосклона. Документът има печат на американска компания, която според родните търговци била лицензирана да разпродава на парче звездното небе. Мъжете с по-големи възможности пък можели да купят дори цяло съзвездие по избор.

Подобна, но с доста по-земен характер, е офертата съпругата или приятелката да получат сертификат със своето име, изписано върху холивудска звезда на славата или фотоколаж в поза по избор с известна холивудска звезда от мъжки пол. Тази оферта се заявява по интернет и в рамките на един ден подаръкът се изработва. Доставката се осъществява по куриерските фирми, които ще се погрижат още на следващия ден дамите да получат изненадата.

Сайт за подаръци пък предлага други нестандартни оферти. Сред тях са шампанско с плуващи в него истински златни люспи, мида с истинска перла и любовно послание, кутия с папируси, на които любовното послание „Обичам те!” е изписано на 100 езика. СРЕД АВАНГАРДНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПОДАРЪК ЗА 8 МАРТ СА КНИГА СЕЙФ, МИГЛИ ЗА ФАРОВЕТЕ НА КОЛАТА, мултифункционална фиба за оцеляване с функции на гаечен ключ, отвертка, ножче и линийка, електронен термометър за вино, книга за подреждането вкъщи, прах от кокос за избелване на зъби, мултифункционален кухненски електроуред с включващи опции от правене на супа до месене на хляб.

Г. ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Нестандартни оферти: Саксия с американски боб или звезда от небето хит сред осмомартенските подаръци

  • 07.03.2018 в 0:47
    Permalink

    Черпак с панделка е още по оригинално.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!