Никола Викторов със сребро от държавното по борба за кадети

Състезателят на великотърновския спортен клуб по борба „Етър-Виктори 2011” Никола Викторов завоюва сребро на Държавното първенство по свободна борба за кадети и отново е сред националните състезатели на страната ни. Състезанието се проведе от 28 февруари до 2 март в Сливен. На тепиха под Карандила мериха сили 180 състезатели от 37 клуба от цялата страна. Викторов се класира за финал след като успя да пребори четирима съперници от Бургас, Разград, София и Сливен в категория до 51 кг. На финала състезателят на „Етър-Виктори 2011” загуби от Костадин Гуцев от „Армеец-ЦСКА” и се нареди втори. Великотърновският клуб участва в състезанието с още шестима борци.

Владислав Димитров се подреди четвърти до 45 кг, а Росен Николаев е седми в същата категория. Марин Петков се класира пети до 48 кг, както и Денислав Динев до 55 кг. До 65 кг състезателят на „Етър – Виктори 2011” Бисер Христов остана на 14-о място, а в категория 110 кг, Кристиян Сергев е седми.

„Доволен съм от представянето ни“, коментира лаконично треньорът и председател на СК „Етър-Виктори 2011” Николай Викторов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *