Пламен и Ценислава спечелиха училищния кръг на състезанието по английски език в СУ „Вела Благоева“ | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Пламен и Ценислава спечелиха училищния кръг на състезанието по английски език в СУ „Вела Благоева“

Публикувана на: 07.03.2018г. 792 прегледа

ПЕТОКЛАСНИЧКАТА ЦЕНИСЛАВА КОЛЕВА И СЕДМОКЛАСНИКЪТ ПЛАМЕН СТОЯНОВ СА ПОБЕДИТЕЛИ В УЧИЛИЩНИЯ КРЪГ НА състезанието по английски език Spellingbee. Те ще представят училището и на регионалното състезание в Ловеч.

В надпреварата са се включили ученици от IV до VII клас. Всички те са се състезавали в седем тура, за да докажат знанията си по английски език и умението си да изричат всяка дума буква по буква.

Четвъртокласничката Невена Маркова е била най-малката участничка в училищния кръг. Специален гост на състезанието е бил френският доброволец Луи Поазо, който от няколко седмици е във Велико Търново по проекта на работилница „Седянка“ „Имало едно време, така и до днес“ и е на практика в гимназията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>