104 четения

Зам. гл. секретар на МВР Георги Арабаджиев: „Убийството на Петър Христов ще бъде разкрито със сигурност“

„Убийството на бизнесмена Петър Христов ще бъде разкрито със сигурност и ние вярваме в това“, заяви на брифинга във В. Търново вчера зам. главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев. Той обаче отказа да посочи колко са сега работните версии, защото имало екип, който работи, и не било професионално да се говори преди да има задържани.

Точно на 8 март са станали два месеца от разстрела в София на търновския предприемач, отчете още вчера Георги Арабаджиев. Още тогава имало образувано досъдебно производство, с което медиите били наясно. Два месеца МВР не било спирало да работи по скандалния разстрел. Можело и да има заподозрени, но нито той, нито някой друг трябвало да говори по тази тема, преди всичко да е ясно. Главният комисар поясни още, че всички версии са възможни, но не пожела да уточни дали и какъв напредък има по разследването. Старши комисар Стоян Темелакиев, зам.-директор на ГДБОП, който също бе гост на отчетното събрание за миналата година на ОД МВР, категорично отказа да каже каквото и да е, свързано с екзекуцията на Петър Христов.

3 коментара за “Зам. гл. секретар на МВР Георги Арабаджиев: „Убийството на Петър Христов ще бъде разкрито със сигурност“

 • 09.03.2018 в 13:18
  Permalink

  И огласено, колкото и на Илия Павлов и Луканов – хайде моля Ви се. С тези изказвания…..ставате банални. То кой знае коя чужда мафия и интереси са намесени. То някой хубаво беше казал – лакомията му и бизнеса го убиха.

  Отговор
 • 09.03.2018 в 14:29
  Permalink

  защо се пишат откровени глупости не знам.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!