Великотърновска агенция за недвижими имоти дарява комисионните си от сделки до края на март за лечението на Никол Георгиева във Франция

Великотърновската агенция „Съни хоумс – недвижими имоти“ се включва с голям жест в благотворителната кампания за 14-годишната Никол Георгиева, която страда от коварното заболяване сарком на Юинг. Собственикът на брокерската фирма Милен Ангелов е обявил, че до края на март всеки лев, постъпил в агенцията от комисионни от сделки – наеми, покупки и продажби на имоти, ще отива в дарителската сметка на момиченцето, което се бори мъжки упоритото и тежко заболяване. Парите са жизнено необходими, тъй като на Никол й предстои лечение във Франция.

„Обръщам се към моите колеги с призив да помогнем на Никол, защото никой не е застрахован от такова изпитание. Нека да последват примера ни, нека се присъединят към нашата кампания в името на здравето на детето!“,  апелира Ангелов.

Майката на Никол-  Надя Костадинова, сподели, че този жестът на великотърновския брокер не е единствен за лечението на нейната дъщеря. Милен Ангелов вече е дарил на семейството 2 000 лева.

В момента Никол и майка й са в София, като след извършени изследвания с ядрено- магнитен резонанс и скенер, вливания, и инжекции с хормони на растежа, е под наблюдение. След преглед при столичен ортопед, заключението му е, че туморът е локализиран, но костта на бедрото е разрушена и трябва да се подмени.

„Веднага, щом медицинските показатели на Никол го позволяват, ще отпътуваме за Франция, надявам се около 20 март“, сподели още майка й.

Офертата за лечение на детето е от института за онкологични заболявания „Гюстав Руси“, в който ще й бъдат извършени трансплантация на стволови клетки, курсове лъчетерапия, всички видове изследвания, в т.ч. ЯМР и скенер, като заедно с болничния престой тя възлиза на около 290 000 евро. Отделно, преди да постъпи в института  се налага ортопедична операция, но все още не е известно колко ще струва, докато момичето не бъде прегледано и изследвано на място.

Към момента в дарителската сметка на Никол Георгиева има постъпили около 380 000 лева. На 15 март пък нейни съученици от ПГТ „Д-р Васил Берон“ съвместно с Градския ученически парламент организират благотворителен концерт във Велико Търново. Дарителници продължават да бъдат поставяни в хранителни магазини и други търговски обекти в цяла България и чужбина. Кампания се провежда и във Великобритания, където наши сънародници организираха благотворителна фотоинициатива, навръх рождения ден на 14-годишното момиче.

Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е:
IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34
BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк : UNCRBGSF.
PAY PAL: [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *