Дневен хороскоп. Прогноза за 12 март, понеделник

Луната преминава от Козирог във Водолей в 22.44 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 25-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на кожата, коленните стави и зъбите. Костите са уязвими, стават по-крехки и чупливи. Да не се слагат протези и да не се лекуват зъбите. Гръбначният стълб е много чувствителен – да не се натоварва, да не се вдигат тежки предмети. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, сливиците, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

Красота и външен вид: Можете да започнете процедури за закаляване на организма. Избягвайте парните бани на кожата, както и маските на лицето, освен ако не са наложителни. Отложете ходенето при маникюриста. За сметка на това денят е отличен за подстригване на косите.

Хранене и диета: Стомахът е слабо чувствителен и е желателно да се мине на по-лек хранителен режим. При нуждаещите се е подходящо да се започне лечение на гастрит и язва. Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор. Друга подходяща салата е моркови с цвекло, лимон и зрънца от нар.

Грижа за дома и градината: Денят е добър за земеделски дейности. В двора и днес можете да насадите пролетните луковични цветя. Ще израстат бързо и ще цъфтят обилно.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Козирог и в сутрешните часове е в благоприятен аспект с Юпитер. Това е по-благоприятното време от денонощието, за да свършите важна работа с успех. В следобеда въздейства квадратурата на Луната с Уран, която ще противопоставя мнения, разбирания и начин на живот. Новото влиза в конфликт със старото и е възможно да се получат доста недоразумения. Освободете си следобеда за по-лежерни задачи, четене и грижи за близките.

 

ОВЕН

Нужда от почивка

 

Денят се свързва с обичайното напрежение по това време на месеца, когато задачите ви заливат, а времето е съвсем малко да отреагирате. Очаквайте седмицата ви да започне с много отговорности и задачи, с които ще се справите. Не обвинявайте други за своите неволи. Вечерта се приберете вкъщи и си легнете по-рано. Имате нужда от почивка.

 

ТЕЛЕЦ

Не приемате критика

 

Понеделник е напрегнат, но благоприятен ден. Струпват ви се много ангажименти, които трябва да свършите за съвсем кратко време – до обедната почивка. Запретнете ръкави. Заслужава си да положите усилия. Приемате критиката, която ви отправят, прекалено лично и сте готови да спорите и да се заяждате на моменти в своя защита.

 

БЛИЗНАЦИ

Допълнителни финанси

 

Стартирате седмицата мудно. Прекалено затворени сте и това изгражда преграда между вас и хората около вас. Приемат ви като прикрити. Няма особено значение какво мислят другите за вас. Понеделник ще ви предложи добри идеи за припечелване на допълнителни финанси, стига да сте готови да се заемете с нова работа.

 

РАК

Делови успех

 

Не се притеснявайте от деловите си срещи, които днес ще преминат под диктовката на небивал успех. Говорите със замах и зашеметяващо привличате хората на своя страна. Често обаче схващанията ви са консервативни и някак не си кореспондират с настоящето. Трябва да помислите как да обновите начина си на мислене.

 

ЛЪВ

Откривате грешки

 

Очаква ви доста напрегнат работен ден. Бъдете внимателни, когато се занимавате с документи, касаещи финансови операции. Ще се натъкнете на известни грешки, които са правили колегите ви преди вас. Днес рязко се противопоставяте на мнение, което е в разрез с вашето само защото виждането ви е малко по-консервативно и назадничаво.

 

ДЕВА

Добра работа

 

В понеделник имате доста добри идеи, които трябва да реализирате в рамките на деня. Днес отмятате голямо количество работа, особено ако я насрочите за сутрешните часове. Уплътнете работното си време и с ангажименти, които са ви приятни и ви мотивират. Вечерта излезте със семейството или приятели на разходка.

 

ВЕЗНИ

Търсете съмишленици

 

Днес не се насилвайте с работа, която не ви е по сърце или която не можете да свършите в рамките на деня. Ангажиментите ви не са малко, но някои от тях можете да отложите за утре. Обърнете повече внимание на вътрешния си мир, на хармонията във взаимоотношенията около вас. Търсете съмишленици. Хора, които мислят като вас.

 

СКОРПИОН

Натрапчиво влияние

 

В понеделник телефонът ви ще прегрее от различни обаждания. Хората ви търсят за съвети и искат подкрепа от ваша страна. Все пак не забравяйте, че и вие си имате ангажименти и те трябва да бъдат свършени в срок. Имате чувството, че някой се е прикрепил към вас и черпи от енергията ви. Освободете се от това влияние.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете стриктни

 

Опитайте да не допускате грешки, които могат да ви злепоставят или да ви докарат излишни финансови санкции в съвсем близко бъдеще. Бъдете стриктни и изпълнителни. Ще срещнете остра опозиция, ако точно сега започнете да излагате напредничавите си идеи наяве. Живеете с хора, чието мислене е старо и закостеняло.

КОЗИРОГ

Успех във всичко

 

Успявате да привлечете погледите върху себе си, да насочите вниманието на колегите и хората, с които работите, върху своите идеи. Днес сте във форма и отмятате доста работа за съвсем кратко време. Насочете усилията си в часовете преди обяд. Това е хубав ден, можете да стартирате нещо благоприятно.

 

ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

Определено днес не е вашият ден. Отвсякъде срещате укори за всичко, което вършите и действате. Имате желание да поставите едно прибързано ново начало. Няма да ви се усмихне късметът. Днес преценете добре обстановката, научете нещо ново или се заемете с работа, която не иска непременно вашето действие и активност.

 

РИБИ

Блестите

 

В понеделник блестите, без да го искате или целите. Това е благоприятен ден, който ви вдъхва кураж да започнете нещо ново, за което нямахте достатъчно смелост предишните дни. Освобождавате се от излишните страхове. Внимавайте обаче в сферата на инвестициите, защото днес можете да направите неблагоприятно капиталовложение.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте отворени към света, с чисти души и помисли, като достойни представители на знака Риби, обичате да не изказвате всичко докрай и да криете тайни в своята душа. Често разговаряте уж открито, но винаги има една нотка резервираност. Такива сте и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в една от най-бленуваните в хорските желания години. Година на финансова стабилност и материално благополучие. Не бързайте да се радвате. Паричното ви благополучие е гарантирано само ако спазвате няколко простички правила. Работете това, което можете и което ви носи пари. Не оставайте нито един ден без работа и доходи. Ако сменяте работното си място, направете го така, че да нямате прекъсване в стажа.

Здраве: Възможни са проблеми с костната система. Обърнете си внимание, ако през тази година се обострят хронични заболявания.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *