Горна Оряховица се включва в подписката на БСП за разваляне на сделката за ЧЕЗ | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Горна Оряховица се включва в подписката на БСП за разваляне на сделката за ЧЕЗ

Публикувана на: 13.03.2018г. 739 прегледа

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА БСП В ГОРНА ОРЯХОВИЦА СТАРТИРА ПОДПИСКА ЗА РАЗВАЛЯНЕ СДЕЛКАТА ЗА „ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ”. Подписите се събират в офиса на партията в железничарския град.

В националната кампания на социалистическата партия участват и народните представители от „БСП за България“, както и местните структури в населените места.

„С нашата подписка казваме стига на голямото задкулисие. Над 80% от българите казват, че не са съгласни с тази сделка. Целта ни е управляващите да чуят гласа на народа и да разберат, че час по-скоро трябва да предприемат мерки. Ние искаме държавата решително да се намеси и прекрати унизителната сделка с ЧЕЗ“, каза общинският председател на БСП Огнян Стоянов. Той подчерта, че за да защити националния интерес, държавата трябва да стане собственик на ЕРП-то. Според него тя трябва да си върне ключовите позиции в енергетиката, здравеопазването и образованието и БСП е единствената партия, която може да го направи.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!