368 граждани настояват за ремонт на улици в Г. Оряховица | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

368 граждани настояват за ремонт на улици в Г. Оряховица

Публикувана на: 13.03.2018г. 845 прегледа

368 ЖИТЕЛИ НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА СА ПОЛОЖИЛИ ПОДПИСИТЕ СИ ПОД ИСКАНЕ ДА БЪДАТ РЕМОНТИРАНИ УЛИЦИТЕ ПРЕД ДОМОВЕТЕ ИМ. Общинският съветник от БСП инж. Павлинка Николова е внесла подписката от името на горнооряховчани.

Хората настояват ул. „П. Р. Славейков“ в участъка от ул. „П. Цвикев“ до пресечката с ул. „Хр. Смирненски“ да бъде включена за финансиране от бюджет 2018 г. на общината. Спешно от ремонт се нуждае и ул. „Македония“, а особено тревожно е състоянието на тази улица около канала в отсечката от РПУ до хлебозавод „Славянка“. Жителите на железничарския град са категорични, че от реновиране се нуждаят още ул. „Пенчо П. Славейков“, по която се стига до зоната за отдих на града, ул. „Марица“ и ул. „Мано Тодоров“, за която е нужно и обновяване на хоризонталната маркировка. В подписката е включено и искането да бъде довършена тротоарна настилка в участъка около Спортния комплекс на града.

Петте улици бяха едно от предложенията на общинските съветници от БСП за включване в капиталовата програма на Община Горна Оряховица. Тогава мнозинството отхвърли предложението.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!