Атракционните съоръжения за Празника на Велико Търново ще бъдат разположени в местността „Качица“ | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Атракционните съоръжения за Празника на Велико Търново ще бъдат разположени в местността „Качица“

Публикувана на: 14.03.2018г. 1657 прегледа
Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов определя със своя заповед срокът, редът и условията за разполагане и използване на атракционни съоръжения за Празника на Старата столица.
Атракционите и увеселителните съоръжения ще бъдат разположени в района на „Качица“, придобил гражданственост като „Циркова площадка“.
Съоръженията ще бъдат разположени и монтирани на 13 и 14 март, а ще започнат да посрещат гости от 15-ти март до 22 март включително.
За осигуряване комфорта на посетителите и търговците в района ще бъдат разположени 10 химически тоалетни.
Работното време на атракционните и увеселителни съоръжения е определено от 08,00 до 22,00 ч.
Всички търговци са задължени със заповедта на кмета на общината да съблюдават стриктно разпоредбите на Наредба за опазване на околната среда.
В заповедта изрично е разпоредено да се спазват изискванията и нормите, свързани с озвучаването на атракционите и то да отговаря на нормите за допустим шум за да се гарантира общественият ред и спокойствието на гражданите.
Във връзка с това и за създаване комфорт на посетителите музикалният фон /озвучаването/  на атракциите трябва да бъде организирано и извършено от един музикален източник, избран от самите ползватели на общинската площ.

Коментари за "Атракционните съоръжения за Празника на Велико Търново ще бъдат разположени в местността „Качица“"

 • 13.03.2018 в 15:45

  Нека циганията запоне сега!

  Отговор
  • 14.03.2018 в 12:49

   Точно казано!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>