Дневен хороскоп. Прогноза за 15 март, четвъртък

Луната преминава от Водолей в Риби в 10.11 часа. Фаза – новолуние. Лунният ден е 28-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До 10.11 часа са нежелани операциите в областта на вените, ставите, апендикса. След това забраната се отнася за глезените на краката, кожата, лимфната система. Вечерта не прекалявайте с престоя пред телевизионния и компютърния екран до късно. Възможна е поява на главоболие и високо кръвно налягане. Уязвима е нервната система през целия ден. Добре ще протекат профилактиката и лечението на кожни проблеми, проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Подстригване на косите, топла коламаска и почистване на лице можете да правите до 10.11 часа. След това тези процедури са нежелани. Денят е благоприятен за престой в топла минерална вода, релаксиращи масажи и масажи с ароматни масла.

Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени.

Цветове, носещи късмет: Бледосиньо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения – до 15.46 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Не се напрягайте с излишни действия и ходове днес. Денят е спокоен, ритмичен и изисква вършене на традиционната за това време работа. Поработете върху личните си взаимоотношения, които можете да хармонизирате изцяло.

 

ОВЕН

Спрете за миг

В последните дни около вас шумът беше в повече и активността ви доведе до желаните успехи. Днес ситуацията рязко се променя. Очаква ви спокойствие, което ще ви помогне да останете насаме със себе си и да се отдадете на планова дейност или на анализ на изминали събития. Не поставяйте нови начала. Спрете се за миг.

 

ТЕЛЕЦ

Успявате заедно с приятелите

В четвъртък можете да се доверите на хората, които ви подават ръка към този момент. Вие сте в добро настроение и тонусът ви също е с отлични показатели. Стремите се да общувате и да завързвате нови контакти, което е чудесно. В следващите ден-два тъкмо това ще ви доведе до успеха – приятелите, контактите, телефонните позвънявания.

 

БЛИЗНАЦИ

Допълнителна работа

Акцент поставям върху темата за професионалното развитие днес. Имате шанса да спечелите допълнителни доходи, като извършите определена работа извън рутинната ви. Не е зле да се натоварите, защото парите си заслужават. Преодолейте нервното напрежение сутринта чрез позитивно мислене, а не чрез хапчета.

 

РАК

Бъдете по-мнителни

Вие сте настроени благоприятно към всички промени, които ви се случват към този момент. Общувате с лекота и завързвате нови познанства без проблем. Открити сте, чистосърдечни и отзивчиви. Не допускате, че някой може да ви крои шапката и чрез ласкателни слова да омайва вашата особа. Бъдете по-мнителни. Внимавайте.

 

ЛЪВ

По-тихи от тревата

В четвъртък сте прикрити, тайнствени и не казвате нищо за своите планове, намерения и желания за бъдещето. Дори някой да ви попита, отговаряте около темата, но нищо конкретно. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние и изгответе баланса на бюджета си към тази дата. Не давайте пари назаем.

 

ДЕВА

Малки промени

В четвъртък е важно да проявите активност и заинтересованост към личната сфера от живота си. Вие често оставяте нещата там на самотек и после се разочаровате, когато личният ви свят не върви според представите ви. Днес можете да направите някои малки промени в любовта и взаимоотношенията с близките ви. Ще се почувствате по-добре.

 

ВЕЗНИ

Активност

Към този момент сте борбени, амбицирани и изпълнени с енергия. Още от сутринта сте готови да се заемете с най-належащите си задачи, като представите ви са да свършите с тях до ранния следобед. Препоръчвам да се залавяте за сериозна работа след 10.30 часа, за да имате и подкрепата на звездите. Часовете преди този оставете за сутрешното си кафе и разбуждане.

 

СКОРПИОН

Работете самостоятелно

Въпреки че сте с нисък тонус към днешна дата, денят ви позволява да активизирате силите си и да преодолеете умората. В сутрешните часове се натъквате на интересно предложение. Ако е изникнало преди 10.30 часа, едва ли ще е свързано с нещо добро за вас. Откажете и продължете напред. Имате нужда да работите сами, без чужди съвети, за да успеете.

 

СТРЕЛЕЦ

Откажете се от действията

Свикнахте да бъдете облени с късмет, внимание и благоприятни вибрации, но в четвъртък ще трябва да приемете, че невинаги това е възможно. Денят ви поставя в ситуация на изчакване за определено време. Днес не всичко протича така, както вие сте си го намислили предварително. Не е ден за активни действия. Откажете се.

 

КОЗИРОГ

Успехът е на ваша страна

Заредени сте с енергия и желание за работа като още сутринта се захващате с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място, свързани и с колегите. Вероятно е да се коалирате за една обща цел. Но дори и да действате еднолично, отново успехът ще е на ваша страна.

 

ВОДОЛЕЙ

Някои разговори ви вредят

В четвъртък сте готови да проведете диалог с всички около себе си. В сутрешните часове се превръщате в център на вниманието. Много хора ви питат по различни въпроси, искат съвети от вас, ползват ви като кошче за душевни отпадъци. Това ви натоварва, но не сте склонни да се отделите и да се спасите. Напротив, изслушвате докрай и дори сте съпричастни с чуждата болка.

 

РИБИ

Идва вашият момент

Днес Луната идва на гости на вашия знак. Време е да се заемете с онези малки стъпки, които искахте да предприемете в последните дни, но времето не ви позволяваше. Идва вашият момент. Сега можете да се заемете с важните задачи и да направите онова, което не успяхте до днес.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Като характер сте много благи хора и с вас се контактува лесно. Не капризничите, но си отстоявате позициите и държите на вашето мнение. Знаете как да плените останалите с чар, доброта. Лесно можете да влезете под чуждата кожа и да станете любимци. Стремите се към стабилност във всяко едно отношение – финансова, домашна и емоционална. Трудно избухвате и ставате за добри съветници. Единствената ви лоша черта е, че не виждате старанието на вашите близки да ви се харесат. Към тях сте доста по-безкомпромисни и дръзки, отколкото към приятелите.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, а това означава, че няма как да упорствате срещу желанията на Съдбата. Не ви остава нищо друго освен да се съобразите с нейните предпочитания, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат така, както трябва и вие просто ще сте участник в целия този процес.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *