Времето

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 март, понеделник

Луната е в Овен. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е трети. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са всички операции в областта на очите, главата, главния мозък, челюстите и ваденето на зъби. Добре протичат очните профилактики, лечението на високо кръвно налягане, мигрена. Избягвайте психическото претоварване. Прекомерният престой пред компютър и телевизор ще доведе до силно главоболие вечерта.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Времето е добро за направата на подхранващи маски на лицето, за студени маски и компреси с лед. Можете да сложите колелце от краставица върху очите. Действа освежаващо.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече белтъчини – леки меса, млечни продукти, яйца, риба. Плодовете също са препоръчителни. Не ги забравяйте и ги хапвайте като закуска между основните ястия. Луната е в Овен и благоприятства стартирането на хранителен режим. Въпреки че тя е нарастваща и резултатите няма да дойдат бързо, след две седмици, при спазване на здравословния режим на хранене, ще започнете да отслабвате.

Цветове, носещи късмет: Бледосиньо, червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения – до 20,29 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната преминава в Овен. Няма да можем да стоим на едно място. В понеделник ще бъдем забързани, ентусиазирани и дейни. Нека не забравяме, че прибързаните действия невинаги водят до успех. Затова трябва да обмисляме всичко до последния детайл. Днес Луната е в съвпад с Уран и квадратура с Плутон. Предпазвайте се от спекулативни грешки, заблуждаване заради липса на информация. Вършете работата си стриктно.

 

ОВЕН

Повярвали сте си

Стартирате тази седмица по-уверени от всякога, че сега е подходящият момент за действие. Обърнете повече внимание на детайлите в дейностите, с които се занимавате. Застрашени сте от допускане на груби грешки в общуването и комуникацията, защото не зачитате положението в йерархията на хора, които стоят по-високо от вас.

 

ТЕЛЕЦ

Бъдете незабележими

 

В понеделник не се чувствате достатъчно отпочинали и готови за старт. Не се заемайте с нови дела и избягвайте да поемате ангажименти, които не сте в състояние да свършите днес. Не бързайте, не се обвързвайте с отговорности. Днес, ако може, просто си останете незабележими за другите около себе си.

 

БЛИЗНАЦИ

Надскачате силите си

 

Не ви представлява проблем да се запознавате с нови хора и да търсите контакта със стари познати, с които сте имали общи връзки преди години. Днес говорите много, но действате малко. Правите обещания, но не ги изпълнявате. Денят е напрегнат за всички онези от вас, които надскачат собствените си сили.

 

РАК

Проблеми в службата

 

Движението на Луната в Овен активира по-напрегнат период за вас. Днес се чувствате притиснати от различни обстоятелства, на които няма как да противодействате. Нещо се случва извън вашите възможности да го промените. Приемете този факт. Избягвайте да поемате отговорности. На работното място очаквайте проблеми.

 

ЛЪВ

Намалете темпото

 

В понеделник се чувствате бодри и готови да поемете нови инициативи. Вие самите не осъзнавате колко напрегнати сте към този момент. Избухвате, без да го усещате, и влизате в излишни конфликти просто от нищото. Забавете темпото. Нужно е да успокоите топката, за да изживеете хармонично този ден.

 

ДЕВА

Гледайте детайлите

 

Стартирате новата работна седмица с ден, в който не бива да очаквате прекалено много. Не подемайте важни инициативи, а обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Вие в това сте най-добри – да се заровите в някоя подробност и да я нищите цял ден. Е, днешният понеделник е идеален за подобни дейности.

 

ВЕЗНИ

В опозиция сте

 

Настроени сте делово, но трудно ще постигнете съгласие по каквито и да е било въпроси с партньорите си. Причината е в това, че не сте склонни да приемате чуждото мнение или да го синхронизирате поне малко със своето. Днешният ден ви поставя в опозиция срещу останалите и въобще не разбирате, че за това сте си виновни вие.

 

СКОРПИОН

Прекрасен ден

 

Използвайте момента, в който всички около вас са нервни, напрегнати и некоординирани, за да постигнете най-големите си цели. Оказва се, че понеделник е доста благоприятен и хармоничен ден. Помислете за здравето, външния си вид. Днес можете да запазите час при зъболекаря си или масажиста за масаж на гърба.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете по-твърди

 

Движението на Луната в Овен е причина да се чувствате уверени, изпълнени със сили и енергия. За съжаление, невинаги мнението ви е приемано с овации от хората наоколо. Нека това не ви притеснява. Нека чуждото неодобрение не ви спира да мечтаете, творите и да се развивате. Този ден влияе върху емоциите ви. Бъдете по-твърди.

 

КОЗИРОГ

Време за вас самите

 

Не очаквайте понеделник да ви зарадва с предизвикателствата, с които бихте желали да е изпъстрен вашият ден. Напротив, продължавате напред с рутинните си ангажименти и не ви чака нищо ново на хоризонта. Но за сметка на това ще имате повече време за самите себе си. Вземате си глътка въздух.

 

ВОДОЛЕЙ

Обадете се на приятел

 

В понеделник ви чака поредният ден, в който събитията се случват, без вие да влияете върху това. Обърнете повече внимание на рутинните си дейности. Обадете се на приятели, с които не сте общували от доста време. Напишете писмо и го изпратете до адресат, на когото искате от доста време да разкажете нещо за себе си.

 

РИБИ

Пазете парите си

 

В понеделник на пътя ви застават трудности от финансов характер, които трябва да разрешите до няколко дни. Днес не вземайте пари назаем или не давайте пари, ако някой ви помоли за това. Направете разчет на бюджета си до края на месеца. Пазете се от материални загуби, които можете да си докарате от поемането на финансов риск.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Дръзки и решителни, вие сте хора лидери, защото искате да бъдете навсякъде – да владеете всяко едно положение. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на инстинкта си. Той ви лъже и е най-големият ви враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете да имате началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива. Иначе сте обичливи хора и сте справедливи, на вас може да се разчита във всяка една ситуация.

През следващата една година ще осъзнаете, че любовта, уважението и обичта са ценности, далеч по-скъпи от парите. Променете философията на своите възприятия и се научете на търпение. Ако ви предстои сватба, Венера ще бди над вашия брак.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, носоглътката.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *