58 четения

„Ден на отворените врати“ в Центъра по кариерно ориентиране и консултиране

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ТЕМА „ЗА ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ – НАМЕРИ ПРИЗВАНИЕ И ГО СЛЕДВАЙ“, СЪБРА УЧЕНИЦИ В ЦЕНТЪРА ПО КАРИЕРНО КОНСУЛТИРАНЕ. Гости на кариерните консултанти бяха началници на общински и национални институции, директори на училища, педагогически съветници и ученици. Консултантите представиха услугите, които центърът предлага и реализацията на учениците от последния завършил випуск на всички гимназии във Велико Търново.

Директорът на дирекция „Образование“ в търновската община Пенка Игнатова беше гост на срещата, за да разкаже своята „Вдъхновяваща история за успял човек“. Тя разказа на тийнейджърите как е направила своя професионален избор, за хората, които са били за нея вдъхновение, и колко е важно да имаш някой, който да повярва в теб.

Участниците във форума имаха удоволствието да се насладят на изпълнението на солисти от народния хор на ансамбъл „Българче“ с ръководител Галина Иванова.

Центърът и кариерните консултанти работят с деца от I до XII клас, като се занимават с тях индивидуално или с целия клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!