15 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 20 март, вторник

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на гърлото, гласните връзки, горните дихателни пътища, сливиците и щитовидната жлеза. Добре ще протекат профилактиката и лечението на ангина, на зачервено гърло, изследване на хормоните на щитовидната жлеза.  Може да се лекуват проблеми с половите органи, както и гинекологични заболявания.

Красота и външен вид: Целият ден е благоприятен за подстригване на косите, за тяхното безвредно и дълготрайно боядисване, както и за къдрене. Можете да направите процедури, лекуващи кожата на главата и за заздравяване и боядисване на побелели коси.

Хранене и диета: Днес си угаждаме, когато се храним. Слагаме масата с удоволствие и с желание да се събере цялото семейство около нея. Не забравяйте салатите или варивата от кореноплодни зеленчуци. Те са изключително полезни днес.

Цветове, носещи късмет: Зелено, бяло, розово, светлосиньо и сребристо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения – до 21.43 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес в 16.15 часа Слънцето навлиза в Овен и поставя началото на астрономическата пролет. Започва новата астрономическа година. Посрещнете я с надежди, любов и очаквания за нещо хубаво.             Луната гостува в Телец и е в хармоничен аспект със Сатурн. Успехът е гарантиран, ако полагаме усилия и не бягаме от отговорностите. Можем да стартираме нещо ново в синхрон с пролетта.

 

ОВЕН

Заслужава си да се потрудите

Честита Първа пролет! Намирате се в активен професионален период. В момента сте затрупани от работа и е много важно да я свършите качествено, за да не измамят очакванията на възложителите. Въпреки напрежението и нервите, ще действате по план и главната мотивация за това ще е финансовата страна на договора. Заслужават си усилията, не мързелувайте.

 

ТЕЛЕЦ

Чакат ви добри възможности

Сравнително успешен, вторник ви радва с раздвижване и добра реализация, въпреки очакванията ви да са съвсем други. Заради собствените си предразсъдъци създавате напрежение в деловата сфера и там може би ще назреят конфликти. Избухвате често без причина. Ако сте сдържани, ако се оставите на положителния поток от енергия, ще видите, че успехите ще ви залеят изцяло. Честита Първа пролет!

 

БЛИЗНАЦИ

Сложете нахалниците на мястото им

Честа Първа пролет! Големи са възможностите пред вас в този ден, но и немалки ще бъдат бариерите, които ще трябва да прескачате. Налага се в момента да се борите с агресивни и инатливи хора. Не показвайте слабост, а увереност. Това е ключът да се справите безпроблемно с подобно грубо намесване в ангажиментите или живота ви. Не позволявайте на никого да влиза прекалено в личното ви пространство.

 

РАК

Сменете стратегията

Преглътнете самочувствието и себелюбието, особено на работното място. Там наистина се справяте добре, но сте на мнение, че всеки трябва да го разбере и то – от първа ръка. Хвалите се с успехите си и така настройвате колектива срещу самите себе си. Сменете стратегията, защото точно сега не са ви нужни врагове, а съмишленици. Честита Първа пролет!

 

ЛЪВ

Вижте се отстрани

Противоречив и напечен, вторник се колебае между успехите и напрежението. Последното възниква главно в деловата област, където много умело ще пожелаете да защитите собственото си мнение. Проверете обаче дали мислите правилно, или давате неуместни изказвания, за да не изглеждате смешни отстрани. Порадвайте се на празника. Честита Първа пролет!

 

ДЕВА

Заложете на мекия принцип

Честита Първа пролет! Вторник е особено благоприятен и дарява шансове да разисквате наскоро повдигнати въпроси, които касаят вашето близко бъдеще. Избягвайте да спорите или да налагате мнението си, а чрез мекия принцип, усмивката и доброто настроение се опитайте да постигнете всичко онова, което целите. Ще видите, че ще се получи.

 

ВЕЗНИ

По-лек период

Честита Първа пролет! От днес при вас започва период на затишие. По-добре е да не се залавяте с важни и отговорни дела. Сега ще имате време да обърнете повече внимание на постигнатото до момента. Направете ретроспекция, подходяща за етапа, който достигнахте. Бъдете вгледани в семейството и личния си живот. Изгладете взаимоотношенията там.

 

СКОРПИОН

Търсете съвет от най-близките

Честита Първа пролет! Днес срещате предимно противоречиви хора, а те няма да ви помогнат в осъществяването на целите. Тези, които ще са ви опора, са семейството и най-близките. Потърсете съвет от тях, ако желаете да успеете. Всички външни познати и приятели само ще ви вредят, особено ако се опитват да ви дават наставления или да ви налагат мнение.

 

СТРЕЛЕЦ

Всичко върви добре

Честита Първа пролет! Вторник е идеален ден, в който успявате да постигнете хармония и равновесие първо вътре в себе си след това във взаимоотношенията с хората около вас. Деловите ви контакти вървят благополучно. Ще можете да направите добри преговори и да уговорите условия не само в своя полза, но и в ползата на общото благо.

 

КОЗИРОГ

Извънредни приходи

Обнадеждени сте. Очакват ви приходи, които не планирахте да получите по това време на месеца. Радват ви извънредно и това е причина да чувствате стабилност. Мислете позитивно и почистете съзнанието си от вредни разсъждения и от паразитни мисли, които до този момент ви пречеха. Посрещнете новия сезон с оптимизъм. Честита Първа пролет!

 

ВОДОЛЕЙ

Вдъхновете се

Честита Първа пролет! Силата ви днес е в организацията и концентрирането на усилията в една точка. Постигнете ли го, вторник обещава да бъде благоприятен и успешен ден. Не позволявайте на лошите мисли да пронизват съзнанието ви. Обновете ежедневието си с нещо, което правите за първи път. Нещо, което ви вдъхновява и дава сили за живот.

 

РИБИ

Бъдете активни

Честита Първа пролет! Тази седмица ви носи възможности за утвърждаване и получаване на шансове за по-добра материална база. Бъдете стриктни в работата си. Търсете шансове за допълнителна реализация. Заемете се с нещо допълнително, нещо, което да запълни свободното ви време, а и да ви дава удовлетворение и допълнителни финанси.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Преживели едно нелеко детство, вие сте хора на разума, на благата дума и разумните постъпки. Обичате да дарявате своята любов, безвъзмездно и едностранно. Отучете се обаче да бъдете винаги готови да услужите – било на близките, било на приятелите. Помислете и за себе си. Осъзнаете ли своите нужди, ще изживеете живота си пълноценно. Преодолейте нрава си на плахи хора, на хора, които се страхуват да вземат решения и да правят избор. Ще видите, че ако не сте такива, сами ще диктувате правилата в своя ден и ще се чувствате свободни. В любовта сте всеотдайни въпреки че е по-вероятно да изберете подходящия си партньор, след като навършите 30-годишна възраст.

Навлизате в година на себеанализ, поглед назад в предходните девет години и оценка на грешките, които сте допуснали. Можете да ги поправите, можете да простите на хората, които са ви наранили, както и вие самите да потърсите прошка за своите прегрешения. Това е прекрасна година за преквалификация, ако ви е нужно да учите, а също така – и за професионална реализация, ако имате нужния ценз. Ще ви оценят по достойнство и качества.

Здраве: Пазете нервната си система от изтощение. Възможни са чести бактериални инфекции. Не си внушавайте болести.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!