47 четения

Намериха цаката на новите „суперкамери“ на КАТ

Специална група във Фейсбук предупреждава за всички патрули на Пътна полиция в целия регион с точност до секундата. Тя се нарича I see you КАТ – област Велико Търново, и вече има над 9 хил. участници. Членовете на затворената група дават пълна информация за местонахождение на постовете на КАТ, включително и на новата суперкамера, която регулярно се мести и е истинско страшилище за водачите. Те веднага публикуват данни и снимки за това къде причакват полицаите и къде са поставени мобилни камери. Групата е доста полезна, особено за често пътуващите, защото информацията кара водачите да спазват всички ограничения на пътя.

12 коментара за “Намериха цаката на новите „суперкамери“ на КАТ

 • 20.03.2018 в 12:50
  Permalink

  Тия търновски полицаи са големи смотаняци.

  Отговор
 • 20.03.2018 в 13:27
  Permalink

  Е и какво?Някой е открил топлата вода?!!Живея от 18 години в Германия и отначало много се впечатлявах на това,как като пътуваш с кола и слушаш музика по радиото,то изведнъж спира музиката и започва да изрежда къде, на коя автомагистрала или на кое шосе има ремонт или катастрофа и колко километра е задръстването.Така поне имаш представа колко време ще ти трябва приблизително да стигнеш до там,за където си тръгнал.Не знам дали това е възможно да се направи и в България,защото аз гледам българските новини по телевизията и виждам оплакванията на шофьорите,че никой не им е казал за затворени пътища.
  Освен това,ако си на канала на местното радио,по него също съобщават къде в града,на кои улици има фотокамери.

  Отговор
  • 20.03.2018 в 14:03
   Permalink

   То защото Търново е много голям град, и ако се окаже,че има затворена улица ще трябва да обикалящ 100 километра….

   Отговор
 • 20.03.2018 в 13:29
  Permalink

  И на кого мислят, че помагат с тази група? На убийците?

  Отговор
 • 20.03.2018 в 19:31
  Permalink

  Ти вероятно си велосипедист и не знаеш, че има малоумни ограничения на хубавите, равни и прави пътища, където дебнат тия милиционери. Разбира се, по тези с висока концентрация на произшествия, няма да видиш милиционер. Тия камерки са създадени да пълнят държавната хазна и да празнят нашите джобове!

  Отговор
 • 20.03.2018 в 20:30
  Permalink

  Всичко,което се прави е за Нас и Вас и Всички избивате се като мухи Полиция и Държа незнае по какъв начин да ви узъпти. Трябва да измислят апарат за Манталитет или за Уважение за Респект или против Простащина.

  Отговор
 • 20.03.2018 в 20:55
  Permalink

  Дали сте чели новите изменения в ЗДП и Правилника? Аз ги прочетох. При тези санкции реших – край на експериментите. Може и да мразя безмисленото ограничение 60 – примерно при кафенетата след Шереметя – но вече спазвам! Няма да спечеля от бързането и 5 минути, а да плащам стотици левове глоби и да стоя без книжка? Не желая. Така че – дреме ми на онази работа КЪДЕ точно е камерата.

  Отговор
  • 24.03.2018 в 18:57
   Permalink

   Така всички да продават колите над 101кс. Няма да трябват. Купуваме по една бангия 1998, дизел чист 73кс., ламарините колкото да се затраря и да не изпаднем, без АБС ,ЕСП, възглавници, катализатор и други там ДПФ-и, шибедах с отваряеми прозорци да има и 4гуми, взимаме си голям дюнер с минерална вода, слагаме си колана, караме с до 90км/ч, че може и една „злобарка“ да си удряме ако си харесаме нещо от лайфстайл списанието, което четем задълбочено..

   Отговор
   • 28.03.2018 в 1:27
    Permalink

    Заради 0ли-г0-френи, като теб е пълно с паметници покрай пътищата. Абе де-бил см0-тан, като си решил да се правиш на състезател върви на писта някъде и си покажи възможностите, а не да си избиваш комплексите на пътя и да застрашаваш живота на останалите участници в движението. Точно заради хюм-нета, като теб са тези камери и завишеният контрол. Как не се спряхте и как ну се усетихте, че като караш мощна кола не значи, че трябва да нарушават правилата.

 • 21.03.2018 в 13:13
  Permalink

  Крайно време е да се съберат свидетелствата за правоуправление на МПС на тези които не се съобразяват със ЗДП.

  Отговор
 • 26.03.2018 в 15:06
  Permalink

  Как в цивилизованите страни никой не пише такива глупости. Ако искаш да караш бързо върви на магистрала.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!