Дневен хороскоп. Прогноза за 22 март, четвъртък

Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите и ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението проблеми с дихателните пътища и алергии.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Масажите могат да са релаксиращи, стига да не засягат кръста. Коламаската e позволена през целия ден. Забранен е престоят в парна баня.

Хранене и диета: Включете в менюто си повече пресни зеленчуци в салата, овкусени със зехтин. Добавете маслини или авокадо. Днес не пропускайте ядките в суров вид, за да засилите функцията на жлезите с вътрешна секреция. Шоколад си позволете в минимално количество. Насладата ще е двойна.

Цветове, носещи късмет: Червено, оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения – след 8.42 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Близнаци, но Меркурий забавя своето движение до минимум. Не се учудвайте, ако някои задачи и планове бъдат стопирани за кратко. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си. Днес може да насрочите разговори и делови срещи, които ще се окажат благоприятни. Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, даряващ настроение и жизнен тонус.

 

ОВЕН

Удовлетворение

Средата, в която се движите, общувате и живеете в момента, ви подкрепя изцяло. Днес сте почитани, обичани и мнението ви се зачита. Чувството, че хората ви одобряват, е основната движеща сила, за да се заемете с нова обществена задача. Удовлетворени сте от всичко, което ви се случва.

 

ТЕЛЕЦ

Привличате парите

 

Време е да се заловите с важните задачи, които изостанаха през вчерашния ден. В четвъртък звездите са на ваша страна и нищо не ви спира да постигнете целта си. Говорете за пари и ги привлечете към себе си чрез действията си. Не е изключено да се натъкнете на предложение за нова работа. Обмислете го, но приемете след Великден.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете мнителни

 

Въпреки че днес се чувствате като в капан, сякаш някой спира целите и идеите ви, можете да действате и да постигнете успех. Навлизате в един изцяло нов период. Трябва да сте малко по-внимателни и предвидливи за обстоятелствата, в които попадате. Бъдете мнителни и дръжте един доста дружелюбен човек под око.

 

РАК

Срещате бариери

 

Внезапно всички предприети дела и инициативи в последните дни срещат бариери и трябва да бъдат спрени за известно време. Днес не се учудвайте, ако съдбата ви налага запор след запор. Просто се огледайте и намерете отговор на въпроса „Защо се случва така?”. Денят е благоприятен за почивка, развлечения, обучения, но не и за действия.

 

ЛЪВ

Не се предоверявайте

 

В четвъртък сте жизнерадостни, щастливи и уверени в себе си. Дори на моменти прекалявате с последното и изглеждате като един надут балон, който може лесно да бъде спукан с помощта на карфица, подадена от приятелска ръка. Внимавайте с доверието. Именно приятелите днес могат да ви подхлъзнат.

 

ДЕВА

Благоприятен ден

 

Напрегнат, но благоприятен, днешният ден ви поднася неочаквани изненади. На работното място имате гаранция за възход, ако проявявате нужното спокойствие и търпение. Не всичко върви така, както предварително го чертаехте. Дори много от плановете ви срещат стена от запори, бариери и трудности. Нормално е за това време.

 

ВЕЗНИ

Време за себеанализ

 

В четвъртък емоциите ви са в повече, но вие дори не осъзнавате защо се получава така. Търсите чуждите грешки, без да сте прегледали себе си за такива. Обвинявате съдбата, че не ви предоставя шансове. Време е да поспрете за миг и да се огледате. Този ден ви дава малко минути, които да са само за вас, за вашия себеанализ. Не ги пропилявайте.

 

СКОРПИОН

Не поемайте рискове

 

Действията ви са продиктувани от непредвидени обстоятелства, които се случват в деловия или личния ви живот. Въпреки че видимо сте притиснати от тях, денят е благоприятен. Разговаряйте спокойно и залагайте на сигурните си карти. Не поемайте рискове и отложете важните договори за след Великден.

 

СТРЕЛЕЦ

Времето е спряло

 

В четвъртък продължавате да гледате личния си интерес, но този път го натрапвате и желаете всички да разберат за това. Настройвате хората около себе си. В момента времето е спряло. Каквото и да правите, ще бъде забелязано и запечатано в съзнанието на всички около вас.

 

КОЗИРОГ

Търсете развитието

 

Четвъртък е денят, в който не бива да изпъквате с нищо, което правите. Напротив, трябва да се заемете с по-тихи задачи. Не бийте на очи. Обърнете повече внимание върху ценза си и ако е нужно, потърсете курсове за преквалификация. Имате нужда от емоционално развитие. В подем сте. Търсете го.

 

ВОДОЛЕЙ

Точка на пресичане

 

В четвъртък не всичко върви така, както предварително сте си го намислили, но денят не заплашва с неочаквани удари или фатални обрати. Напротив, днес можете да направите така, че звездите да ви помогнат в намеренията. Бъдете позитивни, общителни и търсете допирна точка с хората, от които зависи вашата работа, бизнес или бъдеще.

 

РИБИ

Стъпете на земята

 

Основните ви грешки днес са свързани с неистовото желание да направите една промяна не във времето си. Днес сте активни, борбени, но и прекалено доверчиви. За да вървите напред, сте склонни да продадете и най-ценното, което имате. Не се жертвайте прекалено. Четвъртък изисква да ви види здраво стъпили на земята.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви.

От днес до рождения си ден догодина ще преживеете един завършващ период. Налага се да приключите с всички онези изостанали в предходните девет години неща, за които все не е оставало време и които до ден днешен ви тежат на главата. Същото се отнася и за контактите. Направете преоценка и се отделете от онези познанства, от които не черпите полза.

Здраве: Възможни са чести инфекции в организма, следете кръвната си картина. Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и зъбите. Главоболията най-вероятно ще са предизвикани от промените в кръвното налягане или от прекаляването с престоя пред компютъра и телевизора. Носете предпазни очила.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *