10 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 27 март, вторник

Луната е в Лъв. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 14.25 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разходете се по магазините. Експериментирайте с нова дреха, която е извън стила ви. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим. Сега избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес. Включете ги като закуски между основните хранения.

Цветове, носещи късмет: Червено и жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения – след 14.25 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Лъв поражда жизнерадостни чувства и добро настроение. Лесно загърбваме старото и обръщаме поглед към новото. Луната и Меркурий са в хармоничен аспект. Говорете, обсъждайте, общувайте. Денят е прекрасен за комуникации, връзки и творческа дейност. Свършете канцеларската си работа.

 

ОВЕН

Днес изпъквате

 

Вторник е един от успешните ви дни. Имате дар слово, което трябва да използвате пълноценно. Днес можете да разрешите всякакви конфликти без излишни емоции и напрежение. В прекрасен период сте. Гледате напред. Изпъквате пред другите и е възможно да поведете колегите си по пътя на един нов професионален проект.

 

ТЕЛЕЦ

Не бийте на очи

 

За разлика от Овните, вие не би следвало да се стремите към повишена популярност. Гледайте да не правите особено голямо впечатление днес. Действайте по задачите, които вече сте предприели. Денят е хубав за аналитична работа и вглеждане в детайлите. Свършете някои изостанали задачи в офиса.

 

БЛИЗНАЦИ

Изразявайте се ясно

 

Във вторник сте шумни, общителни. Стремите се да правите впечатление с всяко действие. Нуждаете се от компания, публика и подражатели. Не допускайте грешки в общуването. Днес бъдете обрани, ясни, точни и категорични. В противен случай няма да ви разберат правилно и после вие ще сте виновни за нечии чужди провали.

 

РАК

Преценете си силите

Във вторник обещавате много, без да имате възможността да изпълните изцяло своите обещания. На работното място се заемете с проектите, които не търпят отлагане. Имате склонността да преувеличавате силите и уменията си, което може да се окаже причина за заемане с непосилна задача. Внимавайте много.

 

ЛЪВ

Хаотични сте

 

Днес сте хаотични и действате без предварителен план. Луната гостува във вашия знак и ви прави емоционални и чувствителни. Обиждате се и от най-малките забележки, които колегите и партньорите ви отправят. Приемете критиката и понижете самочувствието. Това е за ваше добро.

 

ДЕВА

Без лични инициативи

 

Във вторник продължавате да се съобразявате с волята и желанията на хора, от които зависите. Приемете го. Моментът е такъв, че не е време за изпъкване или показване на скрити умения и таланти. Вършете само онова, за което получавате нареждания. Днес снижете инициативите до минимум.

 

ВЕЗНИ

Бъдете по-свободни

 

Днес слушате малко повече наставленията на хората около себе си, а не трябва да е така. Желаете да угодите на всеки, потъпквайки своето лично его и прикривайки желанията си. Освободете се от чуждите влияния. Правете това, което на вас ви се иска и което вие мислите, че е редно. Днешният ден иска личната ви свобода.

 

СКОРПИОН

Важни инициативи

 

Подгответе се за натоварен ден. Днес трябва да предприемете важни инициативи, за които вече е настъпило време. Не се страхувайте от бъдещето, което сега изграждате. Обърнете внимание както на краткосрочните, така и на дългосрочните си планове. Не се сърдете на назадничавото мислене на колегите. В момента то ви се струва закостеняло.

 

СТРЕЛЕЦ

Усмихвайте се

 

Във вторник сте подвижни и не можете да стоите на едно място. Това е и причината мнозина от вас да поемат на кратко пътуване по служебни задачи. Успехът е с вас независимо дали сте на колела, или в офиса. Денят е благоприятен и ви зарежда с позитивна енергия и добри очаквания. Усмихвайте се, чрез усмивката отключвате сърцата на хората.

 

КОЗИРОГ

Търсят ви сметка

 

Бъдете мнителни спрямо личните си финанси и не позволявайте на хора, от които не зависят приходите ви, да се бъркат в делата и разчетите ви. Днес е възможно хора от вашето семейство да ви потърсят сметка за някои направени разходи от вас самите. Не дължите никому обяснения, освен ако не сте похарчили общи пари.

 

ВОДОЛЕЙ

Отборна игра

 

Не очаквайте да печелите, ако работите сами и не допускате никого до себе си. Днешният ден изисква от вас да заложите на отборната игра и да черпите от общите усилия на колектива. Ще постигнете доста добри общи резултати. Ако се превърнете в единаци, загубите ще са по-големи, отколкото сте си ги представяли.

 

РИБИ

Успехът е с вас

 

Обърнете внимание на краткосрочната си работа, която можете да организирате перфектно в днешния ден. Не гледайте прекалено далече напред. В момента можете да отхвърлите всичко, което стои пред вас, и именно то ще ви донесе желаните успехи. Не забравяйте да се разхождате повече, за да черпите сили и енергия в светлата част на деня.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте прекалено емоционални и чувствителни натури. Слагате под съмнение всяка дума, нерядко обичате да се заяждате. В любовта сте прекалено ревниви и това е най-голямата пречка да изживеете радостите на спокойната връзка. Научете се да дарявате доверието си. През целия си живот сте подвластни на чуждите наставления, слушате приказките на чуждите хора. Именно те в един момент застават между вас и вашата половинка.

След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ви ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *