Цветан Зеленков оглави горнооряховския клуб по борба „Локомотив“

Цветан Зеленков е новият председател на Управителния съвет на спортен клуб по борба „Локомотив“. Младият предприемач бе избран на провелото се отчетно-изборно събрание на най-успешния клуб от индивидуалните спортове в Горна Оряховица през миналата година. През 2017 г. локомотивци спечелиха 20 медала от държавни първенства. Само през първите три месеца на тази спортно-състезателна година отличията на сметката на СКБ „Локомотив“ са вече единайсет.

Досегашният председател Красен Йоркишев се оттегли от поста след три последователни мандата начело на клуба. Новият президент бе избран единодушно и общото събрание му предостави възможност да предложи екип, с който да реализира управленската си визия. Новите лица в деветчленното ръководство са Деян Тодоров, Румен Тодоранов и Николай Стефанов. От досегашното ръководство в управата остават Венцислав Стоев, Димитър Николов, Милчо Милев, Тодор Дънков и Иван Иванов.

„Горна Оряховица е известен като града на Никола Петров и това определя моето отношение към борбата. През последните няколко години почти ежедневно съм в залата и виждам как протича учебно-тренировъчният процес, което ме мотивира да се ангажирам пряко с подкрепата и управлението на този традиционен за страната и нашия град спорт. Изказвам своята лична благодарност към моите предшественици за положените усилия и за това, че са изградили един работещ и успешен клуб“, коментира Цветан Зеленков.

Новото ръководство се обединява около идеята, че фокусът трябва да бъде върху детско-юношеския профил, а при мъжете и жените да се разчита изцяло на собствени кадри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *