Детски тим на „Етър ВТ“ среща „Ботев“ и „Локомотив“ в Пловдив

В голям национален футболен турнир „Пловдив 2018“ ще участват децата от школата на „Етър ВТ“. Надпреварата за малки футболни таланти стартира на 2 април и ще приключи на 6-и същият месец, когато от 10 часа е мачът за третото място, а от 11:30 часа е финалът.

Освен тимове от местните клубове „Ботев“ и „Локомотив“, турнирът ще събере под тепетата представители на школи от Велико Търново, София, Хасково, Пазарджик. Мачовете ще се играят по две полувремена от по 25 минути, с почивка от 10 минути.

Етърци започват на 2 април от 17:15 часа срещу „Орлета“ (Пазарджик). На следващия ден 13:45 ч. е мачът с първия отбор на „Ботев“ (Пловдив), а от 18:45 ч. се изправят срещу ДИТ (София). На 4 април от 13:45 съперник на „виолетовите“ е „Локомотив“ (Пловдив). В другата група са съставите на „Ботев 2“ (Пловдив), „Черноморец“ (Бургас), ВЕЛД (Пловдив) и ФК „Царско село“.

Полуфиналите са на 5 април и ще противопоставят първите два тима от двете предварителни групи. Тогава са и срещите за разпределяне на местата от пето до десето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *