Четири награди спечелиха възпитаниците на студио „Таланти“ от международен музикален конкурс

10-ГОДИШНАТА РАДА ГЕОРГИЕВА ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СПЕЧЕЛИ GRAND PRIX ВЪВ ВТОРА ВЪЗРАСТОВА от международния фестивал за популярна песен на испански език Abanico, който се проведе за седми път в София. Рада учи пеене при Венелина Пъневска във вокално студио „Таланти“ при читалище „Искра“ в старата столица. Още три отличия са спечелили възпитаниците на Венелина Пъневска от музикалното състезание, в което са се конкурирали с участници от Германия, Италия, Сърбия, Румъния, Молдова, Бразилия и България. Рада Георгиева е впечатлила журито с изпълнението на чувствената испанска песен Abrazame и с хита на Адел Don’t you remember. Атрактивното поведение на сцената и страхотно изпълнение на Quizas и вечната класика Parla piu piano донесе първото място на 12-годишния Марсел Хайджийски. Второто място в групата е за 9-годишната Преслава Драгомирова и изпълненията й на Bongo cha и „Примадона“.

Първа в 4-та възрастова група се е класирала 17-годишната Мая Младенова, която изпълни Dejare и I will be на Кристина Агилера.

Освен дипломи, медали и купи талантливите певци получиха и покани за няколко международни конкурса за поп музика в чужбина.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *