9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 29 март, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 16.59 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на корема, червата, черния дроб. Добре протичат профилактиката и лечението на колики, дизентерия, диария, артрит, перитонит, запек и проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите, за боядисване и накъдряне, антистресови масажи, пилинг на кожата на лицето и на тялото, както и други козметични почиствания на кожата.

Хранене и диета: Днес се наслаждаваме от сърце на хубавата кухня и вкусните гозби. Полезни са кореноплодните зеленчуци – моркови, ряпа, целина, картофи. Сгответе супа от тях, без да прекалявате с подправките, защото острите мерудии дразнят стомаха.

Цветове, носещи късмет: Оранжево-кафявата гама.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения – след 16.59 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната е в Дева. Успешно вършим всякаква аналитична работа. Минус, който следва да преодолеем, е дребнавостта. Задълбаваме в детайли и подробности, без да виждаме общата картина като цяло. А днес трябва да действаме бързо и да отметнем всичко набелязано. Венера и Уран са в съвпад, а Слънцето и Сатурн застават в квадратура. Не си губете времето, а действайте по предприетите задачи. Бъдете отговорни. Очаквайте трудности, които трябва да преодолеете до края на деня.

 

ОВЕН

Губите време

 

В четвъртък сте кълбо от нерви. Не всичко се развива спрямо вашите предварителни разчети. Губите времето си в търсене на причини за проблемите. Обвинявате другите. В любовната сфера сте прекалено заети със своето собствено его. Налагате мнението си без оглед на това, че и половинката ви има такова. Внимавайте.

 

ТЕЛЕЦ

Добра идея

 

Днес ще блеснете с една доста добра идея. Нея можете да реализирате в предстоящия месец април. Всичко, с което се захващате, е плод на вашето въображение и нестандартно мислене. Днес можете да се заемете с култура, изкуство или да превърнете своето хоби в професия. Не правете нищо насила.

 

БЛИЗНАЦИ

Не теглете заеми

 

В четвъртък сте дребнави и търсите кусурите на другите хора, без да поглеждате своите собствени. Не си правите сметка за финансовите утежнения, на които се обричате чрез изтеглянето на поредния банков заем, предназначен да финансира поредната ви материална прищявка. Замислете се.

 

РАК

Кълбо от нерви

Четвъртък е денят, в който възбудата ви е осезаема и тя ви прави кълбо от нерви. Готови сте да се скарате с всички около себе си, за да наложите своето собствено мнение. Не се вслушвате в упреците на най-близките хора, въпреки че в техните забележки се крие голяма доза истина.

 

ЛЪВ

Внимавайте с финансите

 

В четвъртък сериозно е застрашено вашето материално и финансово състояние, защото сте напът да осъществите не особено благоприятна за себе си покупка или да резервирате лятната си почивка в доста неподходящ момент. Изчакайте. Днес не е денят за вземане на кардинални решения. Не превеждайте пари на никого.

 

ДЕВА

Вършете традиционното

 

Днес действате детайлно и държите под око всяка своя постъпка. Предпазвате се от лоши последствия, като ограничавате рисковете. Именно това ще доведе успеха във вашия ден. Днес залагайте на всичко, което сте вие, и не експериментирайте. Заложете на традиционното, вършете рутинното.

 

ВЕЗНИ

Без излишни рискове

 

Оставете се на течението и не предприемайте нови начинания днес. Склонни сте да поемете риск, който не е по силите ви, и съвсем скоро ще си патите. Последствията ще са ясни – сигурни финансови загуби и суми, които ще трябва да плащате като неустойки. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи.

 

СКОРПИОН

Спортувайте за тонус

 

В четвъртък сте достатъчно предпазливи, за да не предприемете излишни рискове и да не се подлъжете по едно предложение, което изглежда съвсем примамливо. Обърнете внимание на здравето си, на формата на своето тяло, тонуса и енергията в него. Започнете да спортувате и да се храните здравословно през тази пролет.

 

СТРЕЛЕЦ

Довършете започнатото

 

Четвъртък изисква да действате само по вече предприетите инициативи и да не се подлъгвате по нови предложения или нови задачи. Добри ще сте в това, което вършите в момента и за което сте поели отговорност. Дали ви харесва, или не – не е важен въпрос. Свършете го и едва след това се залавяйте с нещо друго.

 

КОЗИРОГ

Преборете авторитета

 

Подгответе се днес да защитавате сериозно своето мнение. Бъдете твърди в становищата си и не се съгласявайте с останалите само защото не ви се влиза в конфликти. Ще трябва да застанете пред утвърден авторитет в живота си и да му изложите своята гледна точка. Не се притеснявайте от неговото неодобрение.

ВОДОЛЕЙ

Нови идеи

 

В четвъртък не предприемайте нови инициативи, а завършете задачите, с които се заехте през последните няколко дни. Свежестта и в този ден е запазена в сферата на контактите и приятелските кръгове, където се срещате с такива хора, от които можете да черпите нови идеи. Не е изключена мимолетна връзка с човек, който познавате отскоро.

 

РИБИ

Разпределете енергията

 

Запленени от нова ниша, в която вече се реализирате и черпите финансови изгоди, вие съвсем забравяте за старите си задачи и ангажименти, които сте поели в началото на годината. Внимавайте, защото насочвате, а не разпределяте енергията си. Насочвате я в новите си инициативи, но и старите работи искат внимание, за да не ви натежат с времето.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте Овни, вие не притежавате характерния за тази зодия манталитет. Вие сте толерантни и отстъпчиви хора. Често се съобразявате с чуждото мнение и не проявявате характерния овнешки егоизъм. Причината е в датата, на която сте се родили. Тя обаче, от своя страна, ви поставя между чука и наковалнята. Мисията ви в този живот е да се научите да отстоявате мнението си, ясно да заявявате своите желания и да се борите. Бъдете вироглави и не отстъпвайте, когато видите трудност пред себе си. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот.

От днес до рождения си ден догодина ще имате възможност да погледнете назад и да осъзнаете доста свои грешки и причините да ги допуснете. Направете цялостен анализ на изминалите девет години и потърсете прошка за прегрешенията си. Така ще се почувствате доста по-спокойни. Мнозина ще пожелаят да учат, а други – да се преквалифицират. Не изпускайте най-подходящото време за това, което е точно в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли и кожата.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!