Един милион лева спечели мъж от Горна Оряховица | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Един милион лева спечели мъж от Горна Оряховица

Публикувана на: 28.03.2018г. 10806 прегледа

ПЪРВИЯТ МИЛИОНЕР В РЕГИОНА ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ СТАНА ДИМИТЪР ПЕТРОВ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА. 30-годишният мъж изтри крупната печалба в края на миналата седмица и бързо се превърна в топтема за разговор сред съгражданите си. В понеделник щастливецът пътува до София, където Захари Бахаров официално му връчи чека за 1 млн. лв.

Димитър попаднал на баснословната сума от билета „Златните пирамиди“, който струва 5 лв. Споделя, че често си пробвал късмета с талоните на Националната лотария, но не очаквал толкова голяма печалба. Горноряховецът е женен, има две деца и работи още от 15-годишен. Занимава се направата на брадви, ловни ножове и ножици, а занаята наследил от баща си. Поминъкът се предава по наследство в рода му и по тази причина решил да продължи традицията, макар занаятът да е тежък. От сутрин до вечер превивал гръб и никога досега в ръцете му не са попадали лесно спечели пари. Негови познати го описват като скромен, трудолюбив и честен човек.

Димитър казва, че преди не е имал финансовата възможност да заведе съпругата и децата си на екскурзия, но след голямата награда това ще се промени и често ще пътуват зад граница. Предвижда още да вложи средства в ремонт на семейната къща, която от дълги години се нуждаела от обновяване, но все не достигали пари за това. 30-годишният мъж ще използва печалбата и за разширяване на бизнеса си.

Друга голяма сума от Националната лотария в региона прибра 62-годишният Стефан Колев от Присово. Това се случи в края на 2017 година. Късметлията остави сиромашията зад гърба си, след като хазартната игра му донесе 500 000 лв.

Галина ГЕОРГИЕВА

loading...

Коментари за "Един милион лева спечели мъж от Горна Оряховица"

 • 27.03.2018 в 15:23

  Дано парите не го развалят, и по-добре да ги инвестира.

  Отговор
 • 28.03.2018 в 7:40

  Мда, големите печалби никога не отиват при случайни хора.А баламурниците търкат , ли търкат….

  Отговор
 • 28.03.2018 в 11:04

  Г-Н ДИМИТЪР- ЧЕСТИТО !БИХТЕ ЛИ ПОМОГНАЛИ НА ЕДНА ДАМА .ЩЕ ВИ ЗАПОЗНАЯ С СЛУЧЕЯ.КАЗВА СЕ КРАСИМИРА СТЕФАНОВА СПАСОВА КОЯТО СЪВСЕМ САМА СЕ ГРИЖИ ЗА НАД 200 КУЧЕТА И 100 КОТКИ.НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАЙТЕ -ЕТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА.ТОВА Е НЕЙНАТА МИСИЯ -ЕДИН С ВНУЧЕТА А КРАСИ С КУЧЕТА.ТЯ ПРЕБИРА ПРЕБИТИ -БЛЪСНАТИ ПРОСТРЕЛЯНИ ЖИВОТИНКИ ОТ УЛИЦИТЕ И ГИ ЛЕКУВА КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ПРЕДПАЗВА ДЕЦАТА ДА НЕ СЕ СТРЕСИРАТ ОТ ГЛЕДКИТЕ ПО УЛИЦАТА И ПОМАГА ПО ТОЗИ НАЧИН НА РОДИТЕЛИТЕ ДА СА СПОКОЙНИ НО Е САМА НАИСТИНА И СЕ МОЛИ ПО ФЕЙСА ЗА ПОМОЩ.А НИЕ КОЛКО МОЖЕМ ПО 20-50ЛВ СА НИЩО.АКО УВАЖИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МОЖЕ ЛИЧНО ДА Я ПОСЕТИТЕ И ДА ВИДИТЕ.ЗА КАСТРАЦИЯ ГИ КАРА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА,ДОВОЛНА ОТ ВЕТТЕРИНАРКАТА ТАМ.КОЛАТА СЕ СЧУПИ;,МРЕЖА ОГРАДНА И ТРЯБВА РАБОТНИЦИ И ДР.МОЛЯ ВИ ДИМИТЪР ПОМОГНЕТЕ НА КРАСИ.ДА СЕ ЧУЕМ.

  Отговор
  • 28.03.2018 в 14:56

   майкп, да се кръсти човек като види тези грацаници. Госпожо пийте си лекарствата.

   Отговор
 • 29.03.2018 в 18:38

  Няма и ден-два и на човечеца почнаха да му искат пари за това-онова. Не ща и да си помисля какво го правят съседите като го видят. Не е лесно да си милионер май,май.

  Отговор
 • 03.04.2018 в 8:01

  snimka adres i egn na spe4elilite pari, a na recidivistite nqma daje i trite imena bahti darjavata ?!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!