169 четения

Един милион лева спечели мъж от Горна Оряховица

ПЪРВИЯТ МИЛИОНЕР В РЕГИОНА ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ СТАНА ДИМИТЪР ПЕТРОВ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА. 30-годишният мъж изтри крупната печалба в края на миналата седмица и бързо се превърна в топтема за разговор сред съгражданите си. В понеделник щастливецът пътува до София, където Захари Бахаров официално му връчи чека за 1 млн. лв.

Димитър попаднал на баснословната сума от билета „Златните пирамиди“, който струва 5 лв. Споделя, че често си пробвал късмета с талоните на Националната лотария, но не очаквал толкова голяма печалба. Горноряховецът е женен, има две деца и работи още от 15-годишен. Занимава се направата на брадви, ловни ножове и ножици, а занаята наследил от баща си. Поминъкът се предава по наследство в рода му и по тази причина решил да продължи традицията, макар занаятът да е тежък. От сутрин до вечер превивал гръб и никога досега в ръцете му не са попадали лесно спечели пари. Негови познати го описват като скромен, трудолюбив и честен човек.

Димитър казва, че преди не е имал финансовата възможност да заведе съпругата и децата си на екскурзия, но след голямата награда това ще се промени и често ще пътуват зад граница. Предвижда още да вложи средства в ремонт на семейната къща, която от дълги години се нуждаела от обновяване, но все не достигали пари за това. 30-годишният мъж ще използва печалбата и за разширяване на бизнеса си.

Друга голяма сума от Националната лотария в региона прибра 62-годишният Стефан Колев от Присово. Това се случи в края на 2017 година. Късметлията остави сиромашията зад гърба си, след като хазартната игра му донесе 500 000 лв.

Галина ГЕОРГИЕВА

6 коментара за “Един милион лева спечели мъж от Горна Оряховица

 • 27.03.2018 в 15:23
  Permalink

  Дано парите не го развалят, и по-добре да ги инвестира.

  Отговор
 • 28.03.2018 в 7:40
  Permalink

  Мда, големите печалби никога не отиват при случайни хора.А баламурниците търкат , ли търкат….

  Отговор
 • 28.03.2018 в 11:04
  Permalink

  Г-Н ДИМИТЪР- ЧЕСТИТО !БИХТЕ ЛИ ПОМОГНАЛИ НА ЕДНА ДАМА .ЩЕ ВИ ЗАПОЗНАЯ С СЛУЧЕЯ.КАЗВА СЕ КРАСИМИРА СТЕФАНОВА СПАСОВА КОЯТО СЪВСЕМ САМА СЕ ГРИЖИ ЗА НАД 200 КУЧЕТА И 100 КОТКИ.НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАЙТЕ -ЕТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА.ТОВА Е НЕЙНАТА МИСИЯ -ЕДИН С ВНУЧЕТА А КРАСИ С КУЧЕТА.ТЯ ПРЕБИРА ПРЕБИТИ -БЛЪСНАТИ ПРОСТРЕЛЯНИ ЖИВОТИНКИ ОТ УЛИЦИТЕ И ГИ ЛЕКУВА КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ПРЕДПАЗВА ДЕЦАТА ДА НЕ СЕ СТРЕСИРАТ ОТ ГЛЕДКИТЕ ПО УЛИЦАТА И ПОМАГА ПО ТОЗИ НАЧИН НА РОДИТЕЛИТЕ ДА СА СПОКОЙНИ НО Е САМА НАИСТИНА И СЕ МОЛИ ПО ФЕЙСА ЗА ПОМОЩ.А НИЕ КОЛКО МОЖЕМ ПО 20-50ЛВ СА НИЩО.АКО УВАЖИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МОЖЕ ЛИЧНО ДА Я ПОСЕТИТЕ И ДА ВИДИТЕ.ЗА КАСТРАЦИЯ ГИ КАРА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА,ДОВОЛНА ОТ ВЕТТЕРИНАРКАТА ТАМ.КОЛАТА СЕ СЧУПИ;,МРЕЖА ОГРАДНА И ТРЯБВА РАБОТНИЦИ И ДР.МОЛЯ ВИ ДИМИТЪР ПОМОГНЕТЕ НА КРАСИ.ДА СЕ ЧУЕМ.

  Отговор
  • 28.03.2018 в 14:56
   Permalink

   майкп, да се кръсти човек като види тези грацаници. Госпожо пийте си лекарствата.

   Отговор
 • 29.03.2018 в 18:38
  Permalink

  Няма и ден-два и на човечеца почнаха да му искат пари за това-онова. Не ща и да си помисля какво го правят съседите като го видят. Не е лесно да си милионер май,май.

  Отговор
 • 03.04.2018 в 8:01
  Permalink

  snimka adres i egn na spe4elilite pari, a na recidivistite nqma daje i trite imena bahti darjavata ?!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *