9 четения

Благотворителна викторина по психология подготвят студенти от ВТУ

ОКОЛО 50 СТУДЕНТИ ВЪВ ФИЛОСОФСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА ВТУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ В първата по рода си благотворителна викторина по психология. Играта е със състезателен характер и събраните средства ще бъдат предоставени на Училището за изкуства и занаяти „Димитър Екимов“ в Русаля. Викторината ще се проведе на 3 април от 13 часа в Институт „Конфуций“.

Идеята за нестандартното състезание е на третокурсника по психология Станислав Шитов, който иска още при следващото издание на викторината, тя вече да е национално събитие. За да подготви играта, съдействие му оказват неговите колеги от клуба по психология „Доц. д-р Илия Стойков“ и преподавателката доц. д-р Милена Бръчкова.

Викторината ще премине в три кръга. В първия участниците ще трябва да отговорят на въпроси с умерена трудност, а във втория да покажат по-задълбочени познания по психология. В последния етап студентите ще трябва да разпознават снимки на известни психолози и философи.

По време на играта в залата ще има и дарителница, за да може всеки да помогне на децата в Русаля. От „Технополис“ също са събрали пари, за да подкрепят каузата на студентите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *