19 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 4 април, сряда

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Ако е възможно, отложете всички планови операции. Заради положението на Луната в Стрелец кръвта се съсирва по-трудно и раните заздравяват по-бавно. Абсолютно нежелани са операциите в областта на черния дроб. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със седалищната област, изследването на кръвта.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си. Денят е благоприятен за отпускащ масаж. Добре се отразява антицелулитният масаж на седалището и бедрата, стига да не се използват силови методи.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която не е свързана с гладуване. Ако намалите приема на храна, в следващите дни можете да редуцирате теглото си. Възползвайте се.

Цветове, носещи късмет: Зелено и виолетово.

Грижа за дома и градината: Не пресаждайте и засаждайте цветя и растения днес. Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Стрелец. Подканя ни да променим нещо в ежедневието си. Колкото и дребно да е то, ще ни вдъхне нов стимул за живот. Меркурий и Марс са в квадратура. Отложете важните разговори и в сутрешните часове избягвайте конфликтите. Всички чувстваме напрежение, но нека овладеем искрата и не позволим да възпламени огъня на спора. Не очаквайте бързи резултати от това, с което се занимавате днес.

 

ОВЕН

Избягвайте конфликти

Подгответе се за внезапни и неочаквани промени, които ще ви се случат независимо от вашето поведение. Няма значение дали сте активни или пасивни. Разчитайте на интуицията си, която ще ви показва вярната посока. Нервни сте, но не бива да влизате в конфликти, защото при всяка една конфронтация ще късате връзка с близък за вас човек.

 

ТЕЛЕЦ

Изчакайте момента

 

Сряда се очертава да бъде благоприятна за вас, но въпреки това съветите са да сте малко по-последователни в действията си. Да планирате деня още от сутринта и да не пропускате възможностите, които стоят пред вас. Напрежение присъства и във вашата прогноза. То е продиктувано от желанието ви за покоряване на върхове във време, което не е подходящо за това.

 

БЛИЗНАЦИ

Нагласа за скандал

 

Вие сте нервни, напрегнати и чакащи да ви се случат куп неща днес. Емоциите ви ескалират. Търсите повод да влезете в конфликт с хората около себе си. Заяждате се за дребни неща. Просто сте се събудили с такава нагласа. Отдайте се на хобито си, разходете се в парка, бъдете повече време сами.

 

РАК

Променете нагласите си

 

Будите се в лошо настроение, което имате шанс да подобрите многократно още с първата чаша кафе. Заредете се с позитивно мислене и променете нагласата си. Служебният ви ден може да е доста хармоничен, стига вие самите да го искате. Наблегнете на общуването и търсете моста между вас и хората отсреща.

 

ЛЪВ

Спестете си ядовете

 

В сряда не вземайте пари назаем само и само да угодите на желанието си да имате една по-скъпа вещ в своята колекция от изпълнени прищевки. Бъдете една идея по-пестеливи от обичайното и се съобразете с ретроградното движение на Меркурий. Сега никак не е подходящо да се правят големи покупки.

 

ДЕВА

Търсите си белята

 

Днес всички хора около вас ви дразнят. Готови сте да влезете в остър конфликт с тях. Заяждате се още от сутринта с близките, а на работното място се опитвате да правите забележки на колегите си по дела, които не ви влизат в компетенциите. Търсите си скандала, от който ще излезете губещата страна. Премълчавайте си.

 

ВЕЗНИ

Служебно предложение

 

И днес ще ви посъветвам да бъдете доста потайни и да не споделяте нищо, което касае личния ви живот. В службата получавате предложение да се заемете с нова длъжност или да поемете допълнителна работа, която да ви осигури приток на повече финанси. Разбира се, и свободното ви време ще намалее пропорционално.

 

СКОРПИОН

Сили и енергия

 

Устремени сте към върха. В сряда ще го достигнете или поне ще останете с такова впечатление. Важното е да сте доволни и да сте докоснали онзи таван, за който си мечтаехте. Бъдете дейни, активни и сътворете нещо. Не стойте със скръстени ръце, защото денят е доста силен като енергия и ако не я усвоите, тя ще се трансформира в напрежение.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете предпазливи

 

Предстои ви един доста успешен служебен ден, но трябва да внимавате. Бъдете предпазливи от хлъзгави и ненавременни, спонтанни и примамливи предложения от финансов характер. Всъщност днес казвайте „не” на всяко едно отправено предложение с парични условия, за да сте сигурни, че ще си спестите бъдещите разочарования.

 

КОЗИРОГ

Нещо по-различно

 

Будите се напрегнати и с нисък тонус. Можете да си набавите повече енергия, ако стартирате деня си с дълга разходка преди работа, посещение на групови занимания по йога, пилатес, зумба… Изберете друг път до работното място, който е извън традиционния ви маршрут. Излезте от зоната на комфорт. Предизвикайте се.

 

ВОДОЛЕЙ

Овладейте емоцията

 

В сряда сте подчертано нервни и недоволни от всичко, което се случва около вас. Сякаш някой друг, а не вие сте виновни за ситуациите, в които попадате. Сривате взаимоотношения, готови сте да правите скандали на хората около себе си. Овладейте емоцията, за да не ви изолира от обществото точно около Великден.

 

РИБИ

Излезте на светло

 

Предстои ви един прекрасен ден и на работното място, и в домашния уют. Както при всички, така и при вас важи предупреждението за сутрешната емоция. Разходете се в парка преди работа, заредете се с прана и енергия. Така ще работите още по-ефективно и с по-добро настроение. Избягвайте да стоите дълго време затворени в офиса.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, който сами сте си избрали сред списък с дати. Това е ден на кармична разплата, защото имате да коригирате карма от минали прераждания. В настоящия живот сте решителни Овни, но вечно възпрепятствани от трудностите, които носи датата ви на раждане – 4. Ключът към истинския успех, който мечтаете, е в постоянството. Орисани сте да постигате всичко с много повече усилия и постоянство. Често обаче се отказвате, видите ли пречка по пътя си. Това е грешка. Отстранете я и ще се убедите в своята истинска сила.

От днес ще заживеете в една година, която напълно удовлетворява вашите нагласи – това е година на ново и успешно начало. Обмислете добре начинанието и се придържайте към него в следващите девет години. Сега имате възможността да изпълните мечтите си.

Здраве: Възможни са сърдечносъдови нарушения.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!