6 четения

Евродепутатът Ева Майдел откри ХІ национална младежка среща в Горна Оряховица

БЪЛГАРСКИЯТ ЕВРОДЕПУТАТ ЕВА МАЙДЕЛ ОТ ГЕРБ/ЕНП БЕ ПАТРОН НА ХІ НАЦИОНАЛНА МЛАДЕЖКА СРЕЩА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА. Тази година темата на тридневното събитие бе „Дигиталните технологии и младите хора“ и отново събра на едно място представители на младежки парламенти и организации от цялата страна.

Ева Майдел откри събитието чрез видеообръщение, в което приветства активността на младежите и ги насърчи да вярват в мечтите си и да бъдат упорити и постоянни в действията си, за да успяват.

По време на срещата екипът на Ева Майдел запозна младите със съвременните възможности за кариерно развитие – нови разработени приложения за професионално ориентиране. По време на лекцията си пред тях националният координатор на евродепутата в България запозна аудиторията с развитието на съвременните технологии на прага на четвъртата индустриална революция. Част от презентацията беше посветена и на актуалните възможности за усъвършенстване на умения и личностно развитие – стажове, конкурси и обучения.

Горнооряховският младежки парламент работи в тясно сътрудничество с Европейския информационен офис на евродепутата във Велико Търново през последните три години. През изминалата година Ева Майдел бе патрон на фотоконкурса „Символите на Горна Оряховица“ като благодарение на нейната подкрепа бе реализирана изложба с фотографиите на всички участници, която отново бе подредена и за Националната среща. Съвместно с екипа на евродепутата младежите са организирали редица местни инициативи по повод Европейска младежка седмица, Европейската седмица на езиците и Деня на Европа. През 2016 година младежи от парламента бяха поканени от Ева Майдел да посетят Европарламента и лично да се запознаят с работата й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!