Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Баща намушка с нож сина си рейнджър на площада в Александрово

58-годишен мъж от свищовското село Александрово е намушкал с нож в корема родния си син.
Кървавата драма се разиграла около 18 часа на 3 април на площада на селото. В злополучния ден Иван Томов и синът му Тончо се скарали люто. Бащата се напил и свадата се пренесла на центъра на Александрово. Разгневеният родител излязъл от дома си въоръжен с огромен нож. Като съзрял сина си, се нахвърлил неочаквано върху него и с огромна ярост му нанесъл две прободни рани. Пострадалият 35-годишен  мъж успял да се добере до къщата на баба си. Там обаче припаднал от силна кръвозагуба.
Очевидци на зверството незабавно алармирали полицията и Спешна помощ в Свищов. Първа на мястото на инцидента пристигнала полицейска патрулка, която натоварила ранения мъж и потеглила към Свищов. По пътя полицейската кола пресрещнала линейката и пациентът бил откаран в болницата, където лекарите се борят за живота му.
Бащата е задържан. Тончо е рейнджър и е участвал в две военни мисии в Афганистан, а преди броени дни се прибрал в родното си село в отпуск. В злополучния ден баща му се напил и двамата започнали да се карат, а свадата прераснала в кървава саморазправа.

One thought on “Баща намушка с нож сина си рейнджър на площада в Александрово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *