Горещи новиниНовини

Рецидивист с 9 присъди на съд за изнасилване на жена

28-годишен рецидивист отива на съд за изнасилване на жена. Обвинението срещу Тодор М. е за това, че в нощта срещу 2 февруари 2017 г. в търновско село се гаврил с по-възрастна жена след като я заплашил с убийство и така я принудил да правят секс. Насилникът е осъждан с девет влезли в сила присъди за различни престъпления, предимно против собствеността. След като изтърпял последното наказание лишаване от свобода, отишъл да живее в селото.

Около обяд на 1 февруари извратеният бандит отишъл в смесен магазин в центъра на селото. Първоначално седнал сам на една от масите, започнал да употребява алкохол, а по-късно при него седнали негови познати. Пред магазина пристигнала и бъдещата му жертва. Тя търсела човек, който да окоси люцерната в двора й. Тодор започнал да закача жената, но тя отклонила закачките с думите, „че може да му е майка“.

Рецидивистът останал на масата в кръчмата до късно вечерта, където заспал. Известно време след това се събудил и решил да влезе в къщата на пострадалата и да прави секс с нея. В полунощ влязъл в двора на къщата и започнал силно да чука по прозореца. Успял да влезе вътре и използвайки физическото си надмощие и отправените заплахи насилил жената.

2 thoughts on “Рецидивист с 9 присъди на съд за изнасилване на жена

  • Браво! Похвала за Тодор М. ! Да е жив и здрав и скоро освободен за да продължи добрите и богоугодни дела!

    Отговор
  • Тя търсила да и укоси люцерната, Той и разорал и градината, До тук няма нищо лошо.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *