58 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 12 април, четвъртък

Луната е в Риби. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 26-и. Управител на деня е Юпитер.
Здраве: Нежелани са операциите в областта на стъпалата, глезените, пръстите на краката и палците на ръцете. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с белия дроб, стомаха, черния дроб, жлъчката, кожните интервенции, проблеми с половите органи, отделителните органи, носа. Денят е добър за зачеване. Избягвайте предозирането с медикаменти и упойващи средства.
Красота и външен вид: Добре се отразяват масажите на глезените и стъпалата, поставянето на краката в бани с топла вода. Нежелани са разкрасителните процедури на косата – подстригване, изсушаване, миене.
Хранене и диета: През целия ден се хранете често и ограничавайте количеството на порциите. Въглехидратите, приети днес, изискват по-активно движение, за да бъдат изразходени.
Цветове, носещи късмет: Светлозелено, морскосиньо.
Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 15,37 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове
Звездни аспекти за деня: Денят е зареден с позитивна и благоприятна енергия. Движението на Луната в Риби и хармоничният аспект между Венера и Нептун са причина да сме силно интуитивни и прозорливи. Луната е в хармония с Марс и Сатурн. Очаквайте благоприятно стечение на обстоятелствата. Не забравяйте, че в момента Меркурий все още е в своята ретроградна фаза. Не започвайте нищо ново.

ОВЕН
Търсете вдъхновение
В четвъртък се чувствате прекрасно. Прекарайте деня в труд и творчество, занимавайки се с най-належащите задачи, които ви доставят удоволствие. Не мързелувайте, защото безделието ще товари вашата психика. Намерете нещо хубаво, за което да живеете. Днес се вдъхновете от нещо. Търсете щастието.

ТЕЛЕЦ
Късметът е с вас
И вашият четвъртък се откроява като благоприятен и запомнящ се ден. Още сутринта сте уверени, че късметът ще бъде с вас. Не се залъгвате и ще се убедите в течение на самия ден. Единствено около обяд можете да очаквате леко напрежение. Преодолейте го с усмивка и добро настроение.

БЛИЗНАЦИ
Не се страхувайте от провал
Предстои ви един важен ден, който е добре да изживеете уверено и без страх, че ще се провалите. Налага се малко по малко да тръгнете напред по пътя на изпълнение на вече формираните си желания. Реализирайте няколко свои идеи. Меркурий скоро ще е директен и няма какво да спира пътя ви напред.

РАК
Мислете позитивно
Сами си създавате проблеми и тревоги, които можете да преодолеете съвсем леко. Мислите за хиляди неща, които не са на дневен ред сега. Търсите си причина, как да изпаднете в поредното състояние на тревожност и стрес. Разсейте се. Това е хубав ден, който може да промени голяма част от негативните ви мисли.

ЛЪВ
Вярвайте в доброто
Четвъртък е денят, в който трябва да се наслаждавате на живота си, а не да го редите, пренареждате или изграждате наново. Изживейте деня си в любов и благодарност за всичко онова, което имате на този свят. Настройте мислите си на позитивна вълна и помогнете на всички около себе си да повярват в доброто.

ДЕВА
Мислете позитивно
Ще успеете да овладеете малките извънредни ситуации в ежедневието си, да си стъпите на краката и почувствате спокойствие. Всичко това прави четвъртък един от най-благоприятните дни за тази седмица. Усмихнете се и го посрещнете с очакване да ви се случи нещо хубаво. Позитивната мисъл е водеща днес.

ВЕЗНИ
Изява и развитие
Малко по малко темпото се забързва при вас. Сега всичко протича с по-ускорен ритъм и трябва да вместите множество ангажименти в ограничен срок от време. Ще се справите. Днес нямате равни, що се отнася до организация и дисциплина. Денят е позитивен, дава ви шанс за изява и развитие.

СКОРПИОН
Реформи за добро
Доста благоприятен и позитивен ще бъде днешният ден за вас. Прекрачвате прага на изцяло нов период, който касае по-скоро емоционалния и любовния ви живот. Нещо там се случва, тръгва в неочаквана посока. Дали сега я оценявате като грешна, или правилна, е без значение. Скоро ще осъзнаете, че реформите са изцяло за ваше добро.

СТРЕЛЕЦ
Усамотение
Изживейте днешния ден в тихи размисли. Направете така, че да ви е леко на душата. Не се забърквайте в излишни спорове, кавги. Не си търсете белята, заяждайки се с колегите и партньорите по бизнес. Освободете се от излишното напрежение. Разходете се на чист въздух. Имате нужда от усамотение.

КОЗИРОГ
Добра новина
Емоциите и при вас няма да са малко в четвъртък, но съществува възможността да ги превърнете в позитивни и да ги споделите с приятелска компания. На работното място ви чака добра новина и развитие. Ще успеете да подредите задачите си така, че да ги свършите в срок. Внимавайте около обяд. Някой се опитва да ви провокира.

ВОДОЛЕЙ
Сладко преуморени
За вас четвъртък е благоприятен ден. Можете да направите план за действие сутринта, за да свършите всички набелязани задачи. И понеже сте максималисти, след като свършите всичко, ще продължите да дописвате ангажименти към графика. Резултатите ще са налице – много свършена работа, но и преумора. Е, сладка заради заслугите, които сте достигнали.

РИБИ
Отказвайте
Бъдете внимателни в действията си сутринта, за да не провалите целия благоприятен и щастлив четвъртък. Наивността ви в ден като този е причина да се обвържете с обещания, които не е особено благоприятно за вас да изпълнявате към този момент. Просто не можете да отказвате или отново сте заели позицията на добряците в обществото.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Родените на 12 април сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.
Навлизате в година на емоции, крайности и един цялостен завършек на предходните девет години от живота си. Поставете край на неща, които са изостанали във времето, премахнете нежелани запознанства от своето ежедневие и изчистете всички взаимоотношения, които са висящи към този момент.
Здраве: Възможни са чести инфекции, проблеми с кръвното налягане и очите.
Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!