34 четения

Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 13 – 19 април

Здраве: Поработете върху вътрешната си хармония и чиста енергия в ума и тялото, която да протича без излишни прегради. Обърнете внимание на хубавите неща в живота си, вдъхновете се от нещо позитивно и така ще запазите здравето си в добра форма. Днес не прекалявайте с приема на лекарства под всякаква форма. През уикенда избягвайте обстоятелствата, които ви изнервят, вадят извън равновесие. Възможна е поява на главоболие и обостряне на мигрена. В понеделник настъпва новолуние. Нормално е да се чувствате без енергия и жизнена сила. Направете си сутрешна разходка преди работа на чист въздух. Във вторник, сряда и четвъртък се пазете от настинки. Времето трайно се затопля, но организмът все още не е свикнал на тази промяна. Обличайте се разумно.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са събота, неделя, сряда и четвъртък. Неподходящи дни: петък, понеделник, вторник. Коламаска можете да направите в събота. Масажи: Лечебни – вторник, сряда преди обяд. Ароматни – сряда след обяд и четвъртък. Обеци и татуировка: Луната няма отношение към тези процедури. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в парна баня в сряда следобед и в четвъртък.

Хранене и диета: Стартирайте своето по-разумно и хранене след празниците. Намалете количеството на порциите и зачестете интензитета на храненията. По-чести хранения с по-малко приета храна ще повлияе добре на метаболизма ви. Своя дългосрочен хранителен режим, който можете да спазвате дълго време и да ви дари с желаните резултати, можете да стартирате в събота или неделя. Това са и дните, в които тялото се освобождава лесно от натрупаната излишна вода в организма. Приемайте повече течности и избягвайте солта. В понеделник настъпва новолуние и започва двуседмичен период на трупане на килограми, ако продължим с обилното хапване. Затова се хранете с разумна, качествена и засищаща храна. Зачестете разходките и увеличете приема на вода.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Риби, Овен, Телец и Близнаци. Освободете се от излишното напрежение, натрупано около по-кратките работни седмици в първата половина на април. Започнете своя по-нормален ритъм на живот. Новолунието в Овен в понеделник е предшественик на един изцяло нов период, който слага край на ретроградното движение на Меркурий. Подпишете договорите, бавени в последните няколко седмици заради влиянието на Меркурий. Купете си вещите, които си бяхте набелязали. Гледайте напред и не търсете кусурите в другите хора. Новата седмица стартира с нови възможности. Това е подходящият момент да започнете нещо ново или просто да тръгнете с нови мисли напред. Доста от делата ви чакат да бъдат свършени. Вече нямате причина да ги отлагате. Действайте и започнете да постигате своите цели.

ОВЕН

Промени

Намирате се в доста важен етап. В момента силите ви нарастват пропорционално на възможностите, които са пред вас. Отърсете се от натрупалото се напоследък напрежение. В момента Меркурий изисква от вас да поспрете за миг и да се огледате. Дали сте доволни с всичко, което се случва в живота ви? Задайте си този въпрос и продължете напред, редейки тухличките на промяната. В понеделник настъпва новолуние във вашия знак – време за бурни реформи, поправка в начина ви на мислене и възприемане на света като цяло. Намирате се пред един изцяло нов период, който първо е на психическо и след това ще се прояви на физическо ниво. Внимавайте, какво си пожелавате.

ТЕЛЕЦ

Медитирайте и размишлявайте

Време е да започнете своя нормален ритъм на живот след Великденските празници. Заживейте по-спокойно и с ежедневните задачи. Движението на Меркурий през уикенда е причина да се поспрете за миг и да пренаредите мислите си. Отидете на разходка в планината или си останете вкъщи с книга в ръка. Новолунието в понеделник е предшественик на мощни промени, които се проявяват в начина ви на мислене и възприемане на целия свят извън вас. Ще погледнете с нови очи на обстановката около себе си. ще преоткриете някои нови свои таланти или умения. Време е за молитви, за вникване надълбоко във вас самите и анализ на вашите чувства и емоции. През тази седмица ще бъдете една идея по-духовни от обичайното.

БЛИЗНАЦИ

Радвайте се на живота

За вас приключва един доста натоварен и неприятен етап, свързан с ретроградното движение на Меркурий. Време е да погледнете напред и да видите, какви нови възможности ви е подготвила съдбата. Но преди това, отдъхнете за кратка почивка. През уикенда не си уреждайте срещи с хора, които ви натоварват или които просто биха се възползвали от вас по един или друг начин. Новолунието в Овен в понеделник поставя началото на нов, по-благоприятен период на творчески и жизнен подем. Ще се чувствате прекрасно както в емоционален, така и в здравословен план. Обърнете повече внимание на своята добра форма, спортувайте, разхождайте се и се радвайте на живота.

РАК

Действайте и се доказвайте

Успокойте темпото около себе си. Няма как за много малко време да свършите всички желани и набелязани задачи в своя график. Не бъдете максималисти. Обърнете внимание на малките, дребни детайли в живота ви. Отворете очите си за красивите неща. През уикенда оставете работата и излезте в парка на разходка. Подишайте чист въздух. Затворите ли се в офиса, едва ли ще свършите много работа. Подгответе се за една по-натоварена, но и доста ползотворна работна седмица. Новолунието в Овен в понеделник е предшественик на бурни промени в служебен план. Сега вие можете да се реализирате по подходящия и желан начин. Действайте, доказвайте се и тръгнете напред. Възможностите са налице.

ЛЪВ

Предстоят добри дни

В последно време чувствате изключително силно нервно напрежение, което трови както личните ви взаимоотношения, така и взаимоотношенията с хората от не чак толкова близките кръгове. Е, нещата малко по малко ще започнат да се пооправят, но за целта е добре да се вгледате в себе си и да осъзнаете някои свои малки грешки в общуването. За целта уикенда е подходящото време, защото тогава ще бъдете по-вглъбени в себе си от всякога. Новата седмица започва с новолуние в Овен – знак, сходен по вашия като енергия. Това е повече от показателно, че е време за ново начало, отгръщане на страница и приемане на съвсем нови вибрации в живота ви. Подгответе се за тях.

ДЕВА

Търсете хармонията

Чувствате се сякаш животът е поспрял за миг. Вие го тикате, но все не върви и не върви. Отпуснете се. Оставете си време за вас самите през уикенда. Не работете и не се залавяйте с къщна работа. По-скоро се заловете за работа върху вас самите. Използвайте последните часове от ретроградната фаза на Меркурий, за да подредите мислите си и да коригирате някои ваши често допускани грешки в поведението. В понеделник настъпва новолуние в Овен и периодът отново подчертава нуждата да преодолеете вътрешните си противоречия и да продължите напред в съзвучие с всички хора около себе си. Потърсете хармонията.

ВЕЗНИ

Време е за лични промени

През тази седмица за вас е важно да се освободите от насъбралото се напрежение в личен план. Поработете върху вътрешната си емоционална стабилност, размишлявайте върху поведението си напоследък. Не вземайте никакви важни решения, що касаят семейния и интимния ви живот през уикенда. От понеделник нататък сте озарени от нова енергия. Новолунието в Овен ви подтиква да започнете сериозни лични размествания. Да стартирате промени и трансформации, които замисляхте от дълго време, но все още нямахте достатъчната смелост да ги осъществите. Е, сега тя е налице.

СКОРПИОН

Професионални предизвикателства

За да съхраните нервната си система, през тази седмица не бързайте и с малки темпове се предвижвайте напред. Избягвайте ненужните спорове с колеги и хора, с които имате обща работа. Съгласявайте е с чуждото мнение. Недейте да противоречите. Новолунието в Овен от понеделник нататък ви отваря зелена светлина в сферата на работата и професионалната реализация. Ще ви бъдат възложени нови ангажименти и ако се справите подобаващо, възнагражденията ще си заслужават. Заемете се за работа. В личен план ситуацията сега при вас е спокойна. Там късметът е налице.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете активни

Очаква ви период на сериозни трансформации и зелен семафор за повечето ви идеи. Освободете се от излишното напрежение, трупано заради редуването на работни с почивни дни около празниците. Влезте в нормален ритъм. През уикенда избягвайте пререканията. Срещайте се с хора, които ви зареждат с енергия, а не с такива, които я изпиват. Новолунието в Овен в понеделник е повод за радостни чувства. Ще превърнете някои от мечтите си в реалност. Сега за вас стартира един изцяло нов етап, отваряте нова страница. Чакат ви промени, реформи, размествания на пластовете. Бъдете активни. Заслужава си да се потрудите.

КОЗИРОГ

Ново лично начало

И вие имате шанс да влезете в нормален ритъм на живот. Нещата сега около вас се успокояват. Страстите стихват и напрежението си отива лека-полека. Периодът се очертава да е по-хармоничен и продуктивен. Меркурий отново тръгва директен по своята орбита, а новолунието в Овен в понеделник ви дарява със стимул да се грижите както за себе си, така и за семейството си. Разпределете пропорционално времето между работа и личен живот, за да имате минути за всяка една житейска област. Чака ви нещо ново в семеен план. Там началото ще бъде поставено още в понеделник.

ВОДОЛЕЙ

Анализирайте грешките

Особено важно е да поработите върху себе си и да се освободите от цялото онова напрежение, което се беше насъбрало в сферата на личните ви взаимоотношения, семейната среда и взаимоотношенията с най-близките за вас хора. Дайте си сметка за грешките, които вие допуснахте в последно време. Уикендът изисква от вас да се извините на хората, които сте наранили, за да започнете начисто от понеделник нататък. Новата седмица ви носи нови шансове. Раздвижване, радостни чувства, срещи и контакти. Новолунието в Овен ви носи шансове да направите коренни промени в своята среда на живот. Някои от вас дори ще заживеят в ново жилище.

РИБИ

Нови възможности

През следващите седем дни бързайте с бавни темпове, за да не си причините излишни стресови ситуации. Именно стресът трябва да отсъства от ежедневието ви. Вършете нещата, които ви доставят удоволствие. Не харчете излишни пари. През уикенда се оставете на течението и не предприемайте важни действия. От понеделник нататък ще заживеете в един изцяло нов период. Задават се шансове да печелите още повече пари. При някои се очаква повишение в заплатата, а при други – нова по-доходна работа. Не отказвайте на предложения. Замислете се за ремонт вкъщи, който да осъществите до края на пролетта.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

13 април. Сами сте си избрали да се родите на 13 април, за да изчистите малки грешки от минали прераждания. Стремите се към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

Навлизате в една прекрасна година на ново и успешно начало, което сами ще поставите в един момент през някой от следващите дванайсет месеца. Бъдете решителни и се заемете с онова, което най-много желаете. Имайте и постоянството да го довършите докрай, за да не се превърне то в неуспех.

Здраве: Възможни са сърдечно-съдови проблеми.

14 април. Вие сте хора, които обичат пътуванията, промените и динамиката на живота. Ето защо, мнозина от вас често сменят работното място, местожителството или приятелите. Това е вашата страст и начин на живот. Иначе, големи души носите! Услуги правите всекиму. Умеете да веселите и забавлявате компанията около себе си. Помислете обаче и за собственото си щастие, което не се крие в постоянните промени, пътувания. Научете се да живеете стационарно, иначе ще се окаже един ден, че зад себе си не сте оставили нищо.

От сега нататък предстои година, която трябва да изживеете по-спокойно, като се оставите на крилете на съдбата. Често ще се пускате по течението и ще бъдете подвластни на различни обстоятелства. Примирете се и така ще е най-добре за вас.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

15 април. Хора на благата дума, вие знаета как да влезете под кожата на всички около себе си. Това е и причината винаги да постигате своите цели. От една страна, Овенът във вас ви бута напред и ви ръчка да продължавате, а от друга, рожденната ви дата подпомага да го правите с нужната усмивка, настроение и подкрепа. Бъдете упорити. Успех винаги ще имате, защото сте симпатични.

Навлизате в една от най-хубавите години от живота си, когато успешно можете да промените средата на живот и хората, с които общувате. Това е нож с две остриета, защото както можете да попаднете на добри познанства, така и е вероятно да се натъкнете на недоброжелатели. Избягвайте да се предоверявате. В службата ви чака подем, малко по малко ще забързвате темпото.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако живеете в хармония с хората около себе си.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!