ПЪТУВАНЕ ДО БРЮКСЕЛ И ФОТОГРАФСКА ТЕХНИКА ЗА 1 500 ЕВРО В КОНКУРСА „МОЯТ СОЦИАЛЕН ГРАД“

Искате ли да спечелите фотографска техника на стойност 1 500 евро плюс тридневна екскурзия за двама до Брюксел? Тогава е време да вземете фотоапарата и да започнете да снимате!

Как можем да гарантираме, че всеки един се чувства част от града? Колко „социален“ е Вашият град и какво може да се направи, за да стане по-приобщаващ?

Фотоконкурсът „Моят социален град“ приканва любители и професионални фотографи да запечатат в снимка социален проект и/или социалните отношения в своите градове. Участниците могат да почерпят идеи и вдъхновение от уебсайта на конкурса.

Надпреварата се провежда до 30 юни 2018 г. и е отворена за всички европейски граждани, навършили 18 години. Допуска се само по една снимка от участник.

Ще бъдат определени трима носители на наградата на журито, съставено от членове на групата на Партията на европейските социалисти в Комитета на регионите, представляващ местните и регионалните власти от целия Европейски съюз, и професионални фотографи.

Победителите ще получат пътуване до Брюксел на културна тематика и фотографска техника: за първо място – до 1 500 евро; за второ място – до 1 000 евро; за трето място – до 500 евро. Лауреатите ще бъдат обявени по време на церемония по награждаването, която ще се състои в Брюксел между октомври и декември 2018 г.

Конкурсът се организира в сътрудничество със SOLIDAR – европейска мрежа от организации на гражданското общество, работещи за постигането на социална справедливост в Европа и по света.

Пълната информация за регламента и условията за участие са публикувани на: http://pes.cor.europa.eu/Meetings/Events/Pages/mysocialcity.aspx.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *