Дневен хороскоп. Прогноза за 16 април, понеделник

Луната преминава от Овен в Телец в 9.50 часа. Фаза – новолуние, което настъпва в 2.57 часа. Лунният ден е 1-ви. Управител на деня е Луната.

Здраве: Заради новолунието през тази нощ е възможно да се събудите лениви, без енергия. Скоро това състояние ще отшуми. Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Заради новолунието не препоръчвам подстригването на косите. Денят е добър и за направата на лечебни масажи за различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: От днес стартира 14-дневен период, в който трябва да се въобразяваме какво хапваме. Пълнеем лесно, ако не спазваме хранителни режими или преяждаме редовно. Днешният ден е благоприятен за направата на разпускащ режим или провеждане на лунна диета. Минете на билкови чайове, мед и лимон или на плодове, чайове и мед. Ще се почувствате много по-бодри и енергични.

Цветове, носещи късмет: Синьо, зелено и оранжево.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: през целия ден.

Звездни аспекти за деня: Настъпващото новолуние в Овен е предшественик на бурни промени, които ще се случат от днес до края на месеца. Те са обвързани и с директното движение на Меркурий. Потокът тръгва отново. Блокировките падат. Потърсете подходящи контакти и партньорства, с които да осъществите целите си. Очаквайте подем.

 

ОВЕН

Нещата тръгват

 

Не се страхувайте от грешки, които можете да допуснете при направата на избор днес. Бъдете активни и разрушете старото. Понеделник стартира бурно и с множество шансове, които трябва да оползотворите. Ще получите добри предложения за допълнителна работа, а тя ще ви донесе приходи, от които ще сте доволни.

 

ТЕЛЕЦ

Нещо ново

 

Не забравяйте, че преминавате през период на трансформации и душевни терзания. Съвсем нормално е сутринта да сте без настроение и желание за работа, но още около обедните часове едно предложение ще събуди интереса ви. Чака ви нещо ново, което ще преобърне изцяло представите ви за работа и реализация.

 

БЛИЗНАЦИ

Попътен вятър

 

В понеделник не се чувствате в добра физическа форма, но психическото ви състояние е стабилно. Уверени сте в себе си и знаете, че можете да постигнете повечето от желанията, които сте си намислили. Меркурий вече е директен. Нищо не ви задържа или спира. Опънете плътната. Духа попътен вятър.

 

РАК

Не премълчавайте

 

Мислите прекалено много, преди да кажете каквото и да било. Търсите начин как да не нараните другите хора, а така наранявате самите себе си, преглъщайки онова, което искате да кажете. Днешният ден иска от вас искреност и директност. Премълчаването ще ви нанесе сериозни емоционални нарушения.

 

ЛЪВ

Смело напред

 

За вас започва един изцяло нов период. Новолунието в Овен ви дарява с емоционална инжекция. Можете да стартирате нещо ново. Нещо, което да ви дари с очаквания. Занимавайте се с мотивиращи дейности. Излезте от рутината. Излезте от границите и ограниченията на личния си комфорт. Давайте смело напред.

 

ДЕВА

Извън традициите

 

Понеделник идва при вас с нови възможности, цели и мечти. Директното движение на Меркурий е в чудесно съзвучие с настъпващото новолуние. Нещата се преобръщат и пред вас се изправят непознати светове. Не се страхувайте да предприемете риск. Избягайте от зоната си на комфорт. Ще успеете, ако сте вън от традиционното.

 

ВЕЗНИ

Първи стъпки

Днес сте в хармония със себе си. Знаете, че предстои да ви се случи нещо хубаво. Нещо, което ще ви извади извън границата на комфорт и ще ви постели пътека от цветя занапред. Не се страхувайте да рискувате. В делови план това е ден на ново и успешно начало. Направете първите стъпки към един по-грандиозен проект.

 

СКОРПИОН

Без новости

 

Не допускайте отклонение от деловия тон през днешния ден. Забързани сте и искате да свършите много работа за малко време. Отричате идеите на хората около себе си и лесно влизате в конфликт с тях. Освободете се от излишното напрежение. Имате нужда да останете насаме със себе си. Не започвайте нищо ново днес.

 

СТРЕЛЕЦ

Важен ден

 

Очаква ви необикновен ден. Ще усетите как нещата тръгват напред. Как всичко се оправя и възможностите започват да се редят една след друга на пътя ви. Не предприемайте рискови начинания, а добре обмислете всяка своя крачка. Решенията, взети днес, са с дългосрочни последици. Направете така, че да са добри.

 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас

 

Още със събуждането замислете планове за краткосрочното си бъдеще. Не се притеснявайте да съобщите на колегите и ръководителите си своите намерения. Днешният ден ви дава нов старт, нов импулс и силна енергия за реализация. Утолете жаждата си за новости, промени, размествания… Ще успеете.

 

ВОДОЛЕЙ

Лични ангажименти

 

Не се притеснявайте да прибегнете към своите лични ангажименти и да вършите работата, която вие считате за важна. Не приемайте да ви делегират чужди задачи в графика или да отговаряте за чужди грешки. Днешният ден ви прави една идея по-големи егоисти, отколкото всъщност сте, но това е за ваше добро.

 

РИБИ

Направете реформи

 

Въпреки че се будите без нужния тонус, в разгара на деня ще добиете такава сила и увереност, които да ви помогнат в пътя напред. Вие сте решени да направите важни и динамични промени, които да дадат своите бързи резултати. Тук не деля личен от професионален живот. Направете реформите там, където има нужда от тях.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте хора с благи и добри сърца – прощавате всичко на онзи, който ви е сторил зло, а това е съвсем непривично за хора от вашия знак – Овен. Раняват ви, но пак ставате и продължавате напред. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, е желателно да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *