Дневен хороскоп. Прогноза за 17 април, вторник | Вестник Борба - областен всекидневник, Велико Търново

Дневен хороскоп. Прогноза за 17 април, вторник

Публикувана на: 16.04.2018г. 1280 прегледа

Луната е в Телец. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да направите нова фризура – подстригване, боядисване или накъдряне. Ефектът ще бъде благоприятен. Денят е добър и за направата на лечебни масажи за различни блокажи по тялото. Маникюр и педикюр – разрешени.

Хранене и диета: Хапвайте умерено. Приготвяйте храна, която възбужда сетивата. Поднесете я естетически в чиниите. Нахранете се с очите. Не прекалявайте с количеството на порциите. Ако вчера сте направили лунната диета, днес започнете с разумно захранване.

Цветове, носещи късмет: Червено и зелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: през целия ден.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Телец, а Венера е в опозиция с Юпитер и в тригон с Плутон. Чувството за дискомфорт с настоящото ни положение може да ни накара да извършим решителни действия и да направим важни промени за бъдещето си. Нека правим всичко с любов. Днес имаме шанса да преобърнем живота си към по-добро.

 

ОВЕН

Бъдете активни

Възползвайте се от възможността днес да промените голяма част от параметрите около себе си. Можете да въздействате върху обстоятелствата и да вземате важни решения. Можете да стартирате нещо ново, което да балансира доходите ви в следващите дни. Не стойте на едно място. Действайте и бъдете активни.

 

ТЕЛЕЦ

Без реална преценка

 

Днес преувеличавате и нямате реална преценка за своите собствени сили и възможности. Готови сте да се нагърбите с непосилна работа, която да изяде по-голямата част от свободното ви време. В личния живот сте прекалено напористи и ако сте самотни, търсите на всяка цена ново запознанство, което може и да не е подходящо.

 

БЛИЗНАЦИ

Вземате решения

 

Успехът ви следва и днес. Имате възможността да направите по-дългосрочни планове, защото се радвате на спокойствие и благоденствие. Вторник ще ви покаже пътя – накъде да тръгнете оттук насетне, за да подобрите доходите си в следващите няколко месеца. Денят е благоприятен за вземане на решения.

 

РАК

Привличате внимание

 

Във вторник сте повече от напористи. Търсите изява в обществените сфери. Искате да бъдете забелязани, въпреки че невинаги го правите по подходящия начин и често се набивате в очите на хората натрапчиво. Но все пак привличате вниманието върху себе си. Днес спокойно можете да стартирате един делови проект.

 

ЛЪВ

Денят е успешен

 

Във вторник сте очарователни и запленяващи. Активността ви се връща и можете да постигнете много, стига добре да синхронизирате плановете си с времето, което имате за тяхното изпълнение. Проблеми вкъщи са основната причина за вашата разсеяност и това е нещото, което може да преобърне колата. Внимавайте.

 

ДЕВА

Премерете риска

 

Днес се чувствате активни, силни и упорити. Имате възможността да подобрите материалното си състояние, ако предприемете един премерен риск. Не влизайте в конфликт с колегите и хората около себе си. Не си губете времето, налагайки своите виждания. Действайте по вашите проекти. Социалната сфера не ви е силна днес.

 

ВЕЗНИ

Снижете очакванията

 

Във вторник преувеличавате силите и възможностите си, като очаквате по-голям успех от този, който съдбата може да ви осигури към този момент. Тръгнали с голямата кошница, вероятно ще се почувствате доста разочаровани, когато постигнете по-малко от очакваното. Снижете критериите си и всичко ще си дойде на мястото.

СКОРПИОН

Неудобни ситуации

 

Чувствате, че около вас има хора, които желаят да се конфронтират с вас. Имате усещането, че ненадейно влизате в конфликт с всеки човек наоколо. Днес избягвайте да разговаряте с големи групи. Просто не можете да се изразявате така, че другите да ви разберат правилно. Има и такива дни.

 

СТРЕЛЕЦ

Първа крачка

 

Във вторник не можете да се разделите с усещането, че все някой ви пренебрегва, все не ви обръщат достатъчно внимание или нарочно ви подминават, без да ви поздравят. Възприели сте се като център на вселената и не допускате, че хората са забързани и имат своите тревоги и ангажименти. Заговорете ги първо вие и ще видите, че нямат нищо против вас.

 

КОЗИРОГ

Възможности за реализация

 

Вторник е денят, в който емоциите се успокояват и бурята във взаимоотношенията започва да преминава. Опорната дума в днешния ден е „хармония”. Постигнете ли я, от тук насетне можете да се радвате на успех и спокойствие. А денят ви е подготвил доста добри възможности за реализация. Не ги пропускайте.

 

ВОДОЛЕЙ

Ново начинание

Очаква ви доста благоприятен ден. Имате възможност така да преобърнете обстоятелствата в служебен план, че да ги насочите в своя полза. Не обръщайте внимание на малките пререкания вкъщи. Тях ще разрешите съвсем скоро. Днес е важно да предприемете едно ново начинание, което да ви дари доходи в следващите месеци.

 

РИБИ

Държите контрола

 

Обградили сте се от хора, които не ви разбират, а и на всичкото отгоре се опитват да ви дават съвети, от които нямате нужда. Време е да разкъсате оковите и да се освободите от подобни присъствия в живота си. Вторник е силен и сега вие можете да контролирате средата, в която се движите.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Обичате да сте заобиколени от лукс и скъпи неща. Знаете, че има начин как да си го позволите. Ето защо винаги ще бъдете завидни в склонността си да намирате ниши, от които да вземате по някой друг лев. В интимен план сте изключително стриктни що се отнася до отношения и обноски. Обичате всичко да е точно. Трябва да се пазите от близките, да не им позволявате цял живот да ви казват какво да правите.

Навлизате в година на промени и новости, които ще осеят живота ви още от този месец. В ежедневието ви пластовете се разместват и идва време на обновление, на глътка въздух. Бъдете активни и приемете всички промени с отворени обятия, превърнете ги в път към успеха.

Здраве: Ако сте пушачи, лесно можете да се откажете от порока.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!