83 четения

„Шанс 16” дава шанс за добре платена работа в хотелския бизнес в Англия

Фирмата, изпратила досега 6000 българи на Острова, ще представи в събота, 21 април, в търновския хотел „Болярски” възможностите за реализация на английския пазар на труда

Фирма „Шанс 16“ ООД, известна преди време като „Харт“ ООД, оперира повече от 10 години на английския пазар на труда. Дружеството разполага с всички регистрации, изисквани за дейността от британското законодателство. До момента фирмата е изпратила на Острова над 6000 българи, като 90% от тях вече са се устроили в Англия с постоянни трудови договори.

От „Шанс 16“ ООД организират 6-месечни командировки за специалисти в хотелския бизнес камериерки, сервитьори, бармани, рецепционисти, готвачи и т.н. Тези, които се представят добре, получават предложение за постоянни ангажименти в Лондон директно от работодателя. Въпреки Брекзит условията за труд и живот на българските граждани не са променени и всеки може да се устрои в Англия дългосрочно.

„Наемаме нашите клиенти както от средите на българската общност във Великобритания, така и в България. Кандидатите обаче трябва да имат осигурени средства за първия месец от престоя си, за да покрият разходите си за квартира, транспорт и храна. Ако са се справили с работата по време на 6-месечния период, кандидатите имат възможност да останат за още 6 месеца в командировка през нашата фирма или да подпишат директен договор с работодателя, ако им бъде предложено. Това е тяхно решение и избор. Помагаме и подкрепяме всички сериозни и работливи българи. Това като цяло съкращава изключително много времето за намиране на работа в Лондон на българските кандидати и разбира се, опростява процеса. Те са поставени в абсолютно равноправно положение с местните служители на хотелите“, обяснява Мариета Бъчварова, директор на „Шанс 16“ ООД.

По отношение на заплащането българските работници не са ощетени по никакъв начин. По време на командировката те получават еднакво и дори малко по-високо заплащане след данъци и такси отколкото биха взимали, ако са назначени директно към английския работодател.

Всички, които са работливи и отговорни, имат възможност за стабилна и постоянна работа и бърза кариера, тъй като хотелският бизнес в Лондон е с огромни мащаби и търсенето на качествени служители непрекъснато нараства. Изискванията са свързани единствено с опит в съответната позиция. За някои е необходим и отличен английски, за други длъжности като камериерките или хигиенистите това условие не е задължително. Единственото наистина важно нещо е хората да са работливи и отговорни,тъй като в Англия не се толерира неспазване на трудовата дисциплина. На практика всички, които работят качествено и отговорно, получават изключителни възможности за развитие и дългосрочна кариера във Великобритания с много добро заплащане.

Презентацията ще бъде на 21.04 в хотелБолярскиот 12 ч. Вход свободен.

Номер за връзка: 00359899106655, имейл [email protected] и уебсайт www.hartltd.co.uk.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!