24 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 19 април, четвъртък

Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 5-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите, кръста. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми с гръбначния стълб, дланите на ръцете, пръстите на ръцете, кръста, белодробна профилактика.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът се ускорява заради фазата на Луната. Можете да направите масаж на лактите, ръцете и дланите, както и лечебен масаж за освобождаване от болки в кръста. Нежелателно е посещението на парна баня, както и аромамасажът. Можете да направите дълбочинно почистване на кожата от мъртви клетки.

Хранене и диета: Днес хапвайте повече сурови ядки и не ограничавайте растителните мазнини в храните, защото те са полезни за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Хапвайте шоколад в малки количества.

Цветове, носещи късмет: Охра, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: през целия ден.

Звездни аспекти за деня: Бъдете внимателни. Движението на Луната в Близнаци в комбинация с квадратурата й с Нептун чертае време, щедро на измами и лъжливи обещания от хора, с които общувате ежедневно. Мерете приказките си, добре преценявайте с какво се заемате. Днес съществува опасност от преувеличаване на възможностите и подценяване на трудностите. Пазете се от измами.

ОВЕН

Не давайте съвети

 

Вие се намирате в подемен период, но все пак не прекалявайте със своята самоувереност и не се предоверявайте на хора, които ви обещават примамливи и ласкателни неща. Денят не е подходящ за вземане на големи и дългосрочни решения. Избягвайте да давате съвети и обещания.

 

ТЕЛЕЦ

Вършете си работата

 

Не обръщайте внимание на дребните клюки, които се носят в офиса или в служебното поприще. Днес не си губете времето с чужди проблеми и скандали. Обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Не бива да вземате дългосрочни решения, както и да стартирате дългосрочни инициативи.

 

БЛИЗНАЦИ

Не обещавайте

 

Вие сте от хората, които са склонни да обещават много, независимо дали могат да го свършат изцяло. Днешният ден ви поставя в различни ситуации. Някои изискват да правите точно напразни обещания. Това е тест от съдбата дали ще се обвържете или не. Моят съвет е да бъдете премерени в думите си.

 

РАК

Нужда от спокойствие

В четвъртък преценете онова, което можете да свършите в рамките на деня или най-късно до утре сутринта. Не се заемайте с нищо повече. Освободете се от излишните страхове и психически притеснения, които ви бяха обсебили в последните няколко дни. Имате нужда от глътка въздух и минутки спокойствие. Осигурете си ги вечерта.

 

ЛЪВ

Лежерно настроение

 

Обърнете внимание на всеки детайл, който правите на работното място. Не допускайте грешки по невнимание. Днес сте лежерни, усмихнати и излъчвате позитивни емоции. Привличате нови контакти и познанства. Обещанията леете с лекота, но не си правите сметка дали ще можете да ги изпълните в следващите дни.

 

ДЕВА

Прекрасен ден

 

Чувствате се доста добре в четвъртък. Можете да започнете нещо по-дългосрочно, което да ви осигури мечтаната финансова стабилност. От друга страна, на работното място ще научите за ваши минали заслуги, които са подпомогнали общия престиж на фирмата. Добри новини, заслуги и похвали – това ви чака днес.

 

ВЕЗНИ

С малки стъпки

 

В четвъртък никой не блокира късмета ви, а просто ситуациите и обстоятелствата са такива, че ви причиняват леко забавяне. Сега е времето да спрете и да се огледате. Заложете на малките стъпки към успеха. Затвърдете онова, което постигнахте. Гледайте стратегически действията на другите. Наблюдавайте отстрани.

 

СКОРПИОН

Повишена чувствителност

 

И днес сте активни и упорити в реализирането на целите си. Обърнете внимание на личното си здраве, на координацията си и ако се налага, почивайте си повече, без да се претоварвате с работа. Сантименталност и разнопосочни чувства са валидни за личния ви живот. Ставате прекалено чувствителни вечерта, внимавайте.

 

СТРЕЛЕЦ

Глътка въздух

 

Около вас витае напрежение, което следва да бъде изяснено откъде идва и защо не ви напуска. Добре личи, че имате нужда от малко почивка и глътка въздух. На работното място ви идва в повече поредния сблъсък с трудна задача. Напрегнати сте и в личен план. Останете насаме със себе си, за да се поуспокоите.

 

КОЗИРОГ

Стари схващания

 

Въоръжете се с кураж и търпение. Последните дни не бяха от най-лесните за изживяване. Чувствате се така, сякаш живеете в старо време и хората около вас са със закостенели разбирания. Скоро това ще бъде разбито и отново ще дръпнете завесата към новото. Не позволявайте някой да ви налага своето мнение и да променя мисленето ви.

 

ВОДОЛЕЙ

Отстранете грешките

 

Това е ден, през който трябва да обърнете повече внимание на дребните детайли в своята служба. Въпреки увереността със сигурност сте допуснали мънички, но все пак – грешки. Точно те ще ви пречат в бъдеще, затова – отстранете ги час по-скоро. В личен план сте раздразнителни и агресивни.

 

РИБИ

Правилно решение

 

Хармоничен и приятен е четвъртък за вас и е свързан с благоприятно развитие по делови въпроси. Това е причината да се почувствате уверени в силите си. Ще направите първа крачка към промени, които касаят дългосрочно бъдеще. Намирате се на кръстопът, пред дилеми и е важно да вземете най-правилното решение.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Вие сте прибързани и сприхави хора. Постарайте се да се научите на уравновесеност и поетапност в действията си. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

Навлизате в година на себеанализ, вникване в грешките, извършени през предходните девет години, опрощаване и искане на прошка за своите прегрешения. Това е идеална година, защото ще се почувствате духовно свободни. Мнозина ще започнат курс на обучение или преквалификация. Ще четете много и ще се сдобиете с нови знания, които ще са ви от полза още догодина.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!