Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Дневен хороскоп. Прогноза за 24 април, вторник

Луната преминава от Лъв в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Днес може да подстрижете косите си. Растежът им ще се ускори заради фазата на Луната. Разнообразете своя гардероб. Облечете се така, че да имате самочувствие и добро настроение. Забранен е престоят в сауна.

Хранене и диета: Ограничете приема на сол и бяла захар. Хапвайте богати на белтъчини храни, а в между храненията вземайте плод или фреш от плодове. Днес можете да стартирате дългосрочен хранителен режим, който да даде желаните и дълготрайни резултати.

Цветове, носещи късмет: Жълто, червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 13,28 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната се движи в Лъв, а Венера навлиза в Близнаци. Освободете се от напрежението и се ангажирайте с дела, които предизвикват положителното ви мислене. Бъдете по-смели в мечтите си. В ежедневието ви предстоят нови познанства и контакти, които не би следвало да отблъснете с лошо настроение и негодувание.

 

ОВЕН

Вървите към промени

Отърсете се от излишното напрежение и преглътнете някои негативни мисли, които напоследък тровят вашите нерви. Имате нужда от разнообразие, от повече промени и раздвижване на пластовете в ежедневието си. Ще се случат, само е нужно търпение. Днес не предприемайте безразсъдни действия. Бъдете мъдри в мислите и изказванията си.

 

ТЕЛЕЦ

Перспективи

За вас стартира благоприятен период за професионалното и най-вече материалното ви развитие. Бъдете търпеливи. Нещата няма да се случат изведнъж, а постепенно. Днес стегнете плановете си за идния месец. Набележете действията, които трябва да предприемете. Съвсем скоро ще се радвате на добри постъпления в сметката си.

 

БЛИЗНАЦИ

Хубавото предстои

Днес приказвате много, но хората сякаш не ви отразяват и не ви чуват, каквото и да говорите. Отдайте се на ангажименти и работа, които не изискват поемането на големи отговорности. От утре за вас стартира доста по-благоприятен период, който ще трае около месец. Ще му се насладите изцяло. Венера навлиза в знака ви.

 

РАК

Мислете рационално

Във вторник обърнете по-голямо внимание на емоционалното си състояние и не се подавайте на излишни страсти. Денят е благоприятен, но изисква да мислите рационално и да вземате безпристрастни решения. Ще се подобри финансовото ви състояние благодарение на вашата усърдна работа.

 

ЛЪВ

Насочете правилно енергията си

Днес е важно да обърнете повече внимание на плановете си. Сега Луната гостува в знака ви. Дарява със сила и енергия, която трябва да бъде насочена в правилната посока. Не разпилявайте сили в излишни действия. От утре навлизате в дългосрочен период на засилени контакти и участие в различи обществени проекти.

 

ДЕВА

Пуснете се по течението

Във вторник отново ви липсва настроение за работа. Будите се омърлушени, а първата чаша с кафе не е способна да ви мотивира за действие. Оставете нещата на самотек. Днес не се насилвайте. Имате нужда от един ден, в който да се освободите от напрежението и да действате според вътрешните си убеждения. Е, имате го.

 

ВЕЗНИ

Прекрасен период

Вторник е денят, в който показвате на всички своите позитивни мисли и емоции. Нагласата ви е положителна и подхождате към всеки един възникнал проблем мъдро и с нужното търпение. Навлизате в прекрасен период, след като Венера навлиза в Близнаци. За вас това нейно положение е източник на радостни мигове и хубави моменти.

 

СКОРПИОН

Сериозни действия

Във вторник плановете ви са сериозни, а намеренията – дългосрочни. Днес не обръщате толкова внимание на слънчевото време, зелените и цъфтящите дървета. Романтиката остава някак встрани. На преден план изникват важните дела и професионалната ви заетост. Предусещате началото на период, през който имате шанс да подобрите постъпленията в банковите си сметки.

 

СТРЕЛЕЦ

Неочаквани приходи

Движението на Луната в Лъв е причина да се чувствате прекрасно. Уверени сте във всичко, правите. Днес ще осъществите важни емоционални промени. Ще погледнете на света от съвсем друг ъгъл. Ще видите, че няма защо да се ядосвате за дреболии. Очаквайте приходи от неочаквани сделки.

 

КОЗИРОГ

Помислете за промяна

Вие също сте уморени и днес трудно можете да се заемете с активна работа. Никой не иска от вас да предприемате действия, а по-скоро да довършите всичко онова, с което вече сте се заели. Помислете за промяна в биологичния си режим. Хранете се по-здравословно, разхождайте се повече и си лягайте навреме, за да се наспивате.

 

ВОДОЛЕЙ

Напрежение

Чувствате вътрешно напрежение. Недоволни сте от някои неща, които се случват около вас. Имате нужда да споделите притесненията си, но няма на кого. Днес не осъществявайте делови разговори, защото едва ли ще уговорите нещо в своя полза. По-скоро ще отблъснете партньорите с арогантно поведение и напрегнати маниери.

 

РИБИ

Направете нещо различно

Имате нужда да разчупите черупките си. Да попаднете в ситуации, които ви вадят извън зоната на комфорт. Днес избягвайте рутинните ангажименти. Отидете на работа по различен от традиционния път. Започнете деня си по нов начин. Направете нещо, с което да запомните, че този вторник е различен от всички останали дни.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Радвате се на щастливи вибрации, с които Съдбата ви се отплаща, че сте били добри хора в миналите си прераждания. Вземете този позитивен заряд и вървете все напред. Има едно предупреждение към вас и трябва на сто процента да се съобразите с него. Става дума да потискате страстта си към материално благополучие. Осигурете си нормален, качествен живот, но не се превръщайте в досадния Чичо Скрудж. Осъзнайте, че парите са само за това, за да бъдат харчени. В личен план сте много добродушни. Хубаво е да сключите брак, след като навършите 30-годишна възраст, защото само тогава ще сте сигурни, че сте избрали подходящата половинка.

Навлизате в прекрасна година на контакти, силен късмет и положително развитие във всяка една сфера от живота си. Ще общувате без проблем и ще привличате запознанства. Внимавайте, за да не попаднете на недобронамерени хора или хора, които желаят да ви използват по един или друг начин. Не е изключено през тази година да смените изцяло средата си на живот.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако сте заобиколени от хора, които ви обичат, уважават и с които живеете в хармония.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *