Дневен хороскоп. Прогноза за 25 април, сряда

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на стомашно-чревния тракт, тънките черва, черния дроб и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колит, гастрит, нервен стомах, както и проблеми с нервите.

Красота и външен вид: Целият ден е прекрасен за подстригване на косите, за безвредно и дълготрайно боядисване, както и за къдрене. Подредете дрехите в гардероба си и се подгответе за лятото. Направете своите лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: В този ден основно се засилва желанието да се храним така, че да подобрим здравето си. Отбягвайте кофеина и спиртните напитки. Полезни са всички салати от кореноплодни зеленчуци, както и варивата, приготвени от тях. Организмът се нуждае от калий и калций.

Цветове, носещи късмет: Кафяво, оранжево, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 14,25 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Дева ни помага да се вглеждаме по-надълбоко в детайлите. Да бъдем по-съсредоточени във всичко онова, което вършим в ежедневието си, като спазваме стриктно и точно всички предварително зададени срокове – нещо, което е в синхрон с квадратурата между Меркурий и Сатурн, въздействаща днес. Работете здраво и очаквайте успех за всяко едно нещо, за което сте се потрудили.

 

ОВЕН

Налагате мнението си

В сряда сте импулсивни. Желаете да подчините всички на своите принципи и разбирания, без да се съобразявате с техните лични предпочитания. Ако сте на ръководен пост, ще успявате без проблеми, стига да не вземате големи и прибързани решения. Денят е силен за онези, които искат да се извинят на половинката в любовта.

 

ТЕЛЕЦ

Трайте си

Предстои ви напрегнат ден. Вътрешното ви равновесие е нарушено, а колебанието ви да поставите едно ново и непроучено начало може да ви докара провал. Избягвайте да разговаряте с хора, които ви товарят. Вкъщи бъдете смирени и просто не повдигайте въпроси, с които можете да захванете спор с близките.

 

БЛИЗНАЦИ

Силен старт

Силен ще ви бъде предиобедът заради импулса, който чувствате още от самото начало на деня. Не се преуморявайте. Важните задачи свършете много рано сутринта. Натоварването след това ще е равносилно на пълно психическо и физическо изтощение през целия ден. Ядосвате се за глупости, а това е ненужно.

 

РАК

Поправете стари грешки

Едва ли днес ще бъде най-спорният ви ден, но, от една страна, затихващият ритъм на събитията ви дава възможност да се обърнете назад и да огледате за някои малки пропуски, които допуснахте в дейността си напоследък. Търсите нови запознанства, но невинаги ще попадате на дружелюбни хора, а това ви товари и натъжава.

 

ЛЪВ

Бъдете добронамерени

Днес сте прекалено активни. Повече, отколкото трябва да си позволявате. Денят не е от най-добрите за каквито и да е било действия, така че си правете пас. Колкото по-малко блестите, толкова повече се предпазвате от грешни стъпки и провали след това. Избягвайте да проявявате агресия в каквото и да е било направление. Бъдете добронамерени.

 

ДЕВА

Не се инатете

Благоприятното време за реализация и при вас е в най-ранните сутрешни часове. Не се инатете и избягвайте да демонстрирате силна активност през целия ден, защото това може да ви донесе много противоречия. Захванете се с нещо довършително. Със съседите си хич не се разбирате добре. Възможно е да изпаднете в пререкания с тях.

 

ВЕЗНИ

Снижете самочувствието

Напрегнати сте през целия ден. Чувствате, че някой ви дискриминира през цялото време и това ще ви изостри на нокти с целия обкръжаващ ви свят. Затваряте се в себе си и се озлобявате излишно. Днес лесно можете да разрешите противоречията в личния си живот, ако направите компромис със своето свръхвисоко самочувствие.

 

СКОРПИОН

Бъдете педантични

Бъдете педантични към всичко, с което се заемате и по-добре не се захващайте с нищо ново. В желанието си да се покажете като силни, можещи и велики, днес ще направите поредица от незначителни на пръв поглед грешки, които ще ви костват много загуби в бъдеще. Вечерта стабилизирайте взаимоотношенията си вкъщи.

 

СТРЕЛЕЦ

Задръжте топката

В службата днес не ви спори. Вие обаче се инатите да започнете нещо ново с надеждата, че то ще ви донесе успехи. Нищо подобно. Може би ще ви коства провал, затова задръжте топката и не се устремявайте към нищо важно. Денят изисква почивка – по-скоро психическа. Не се претоварвайте и ограничете дори срещите и разговорите.

 

КОЗИРОГ

Разпуснете

Разтворете мирогледа си. Напоследък се затворихте в себе си и това донесе негативни последствия за вас и взаимоотношенията ви с околния свят. Имате нужда от разпускане. Днес агресивно ще застъпите с една нова идея на работното място. Отново ще ви посъветвам да не я реализирате изцяло в този ден, защото няма да ви спори. Отложете я за утре.

 

ВОДОЛЕЙ

Избегнете проблемите

В този емоционален ден вие сте решени да действате презглава в каквато и да е посока, без оглед дали тя е правилна, или не. Разбира се, прибързаните решения са против разумните принципи на природата и поради тази причина ще си навлечете много неприятности. Мислете повече, преди да кажете нещо или да вършите дело. Така ще избегнете проблемите.

 

РИБИ

Преценете силите си

Днес целите ви трябва да са точно толкова големи, колкото можете да изпълните. Не бива да се надскачате или заемате с непосилни задачи, за да не си навредите на бъдещето. Сферата на бизнеса, партньорството, както и на взаимоотношенията с половинката, са застрашени от разрив. Една ваша погрешна постъпка и всичко може да се срине.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, сте хора, от които може да се взема пример как да живеем своя живот. Мъдри, уравновесени и добри, сякаш обичате всеки човек на тази планета и не таите зло в себе си. Това е, защото притежавате дух, преживял множество прераждания. Мисията ви в този живот е да бъдете духовни водачи. Ето защо често давате съвети на близките си и на хората от своето семейство. За да бъдете слушани обаче, е добре да давате съветите си по начин, който не е никак натрапчив.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *