9 четения

Малките фотографи в Константин обраха наградите от конкурса „Събитията около мен“

Повече от 20 участници представиха над 45 снимки за фотоконкурса „Събитията около мен“, организиран от Община Елена и МКБППМН. Целта на организаторите бе да се провокира интересът на младите хора към разнообразието от събития, случващи се през март в града и селата. Със свои фотоси участваха ученици от петте училища и от Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Победителите в отделните възрастови групи бяха обявени и наградени по време на един друг конкурс – „Наш любим герой“ във връзка със Седмицата на детската книга и изкуствата за деца.

Гюлбие Юсеинова – „Баба Марта при децата от училището в Константин”.
Гюлбие Юсеинова – „Баба Марта при децата от училището в Константин”.

В групата първи – четвърти клас първо място спечели Назар Хасанова от основното училище в Константин. От същото школо е Хазар Хасанова с втора награда, а Гергана Димитрова и Аксу Ибрямова, ученички от началното училище в Елена, възпитанички на ЦПЛР, си поделиха третото място в конкурса.

При втората възрастовата група – пети –седми клас, училището в Константин спечели две награди – първо място за Гюлбие Юсеинова и второ за Нели Ботева. Трета се класира Айсел Алексиева от основното училище в Беброво.

При големите – осми–дванадесети клас, има само поощрителни награди и те са за учениците от СУ „Иван Момчилов“ Деница Кънчева, Емрах Стефанов, Леонардо Сашев и Стефан Йорданов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *