Дневен хороскоп. Прогноза за 26 април, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 11-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на стомашно-чревния тракт, тънките черва, черния дроб и жлъчката. Добре ще протекат профилактиката и лечението на колит, гастрит, нервен стомах, както и проблеми с нервите. Можете да пробвате нетрадиционни лечебни методи. Посетете своя хомеопат.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, безвредно и дълготрайно боядисване и къдрене. Направете своите лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Фазата на Луната е нарастваща и трудно се свалят килограми, дори и да спазвате диета. Ако не прекалявате с грамажа на порциите, можете да задържите досегашните си килограми. Луната в Дева предполага да обръщаме повече внимание на здравословното хранене. Следете добре срока на годност на продуктите, които използвате днес.

Цветове, носещи късмет: Охра, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 15,59 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаквайте напрегнат ден, в който трябва да се действа внимателно и съсредоточено. Луната гостува в Дева и е в хармонични аспекти с Марс, Юпитер и Плутон. На пръв поглед денят изглежда ведър, лежерен и сякаш всичко ще ни се удава с лекота. Напрежението обаче се внася от съвпада между Марс и Плутон в Козирог. Енергиите на двете планети се сливат и могат да бъдат описани с една обща дума – „амбиция”. Точно амбициите са в основата на проблемите в днешния ден. Научете се да правите компромис и да не искате всичко на всяка цена. Бъдете толерантни, целенасочени и мъдри. Не влизайте в конфликти.

 

ОВЕН

Спешна ситуация

Първите три дни от тази седмица се оказаха доста благоприятни и до голяма степен спокойни. В четвъртък обаче тенденциите се променят. Внезапно се налага да свършите нещо спешно около обяд. Това ще обърка плановете ви, преобръщайки изцяло представата ви за свободно време. Не се ядосвайте, има и такива ситуации.

 

ТЕЛЕЦ

Поемате отговорности

В четвъртък се чувствате прекрасно. Окрилени сте от нови идеи. Това е ден съвсем различен от предходните два или три. Темпото се забързва и промените ви заливат. Разбира се, всичко е за добро и ще ви донесе много повече шансове за успех. Поемате отговорности и ангажименти, които ще запълнят времето ви за цялата идна седмица.

 

БЛИЗНАЦИ

Без извънредни задачи

Много е важно, как формирате мисленето си през този ден. Избягвайте да поемате извънредни ангажименти, а по-скоро обърнете внимание на ежедневната си работа. В личен план сте разочаровани от поведението на близките си – сякаш без причина. Вечерта прекарайте в приятна компания, но внимавайте с алкохола и хапването.

 

РАК

Разрешете проблемите

Разполагате с шанса да постигнете добри резултати, ако се осланяте на своята общителност и не налагате мнението си на всяка цена. Често отлагате проблемите за по-нататък във времето, но днес ще трябва да се сблъскате с тях и да ги разрешите веднъж завинаги. Очаквайте да влезете в остър конфликт с човек, който имате за авторитет в живота си.

 

ЛЪВ

Продължавате напред

Чувствате стабилността, която желаехте да сътворите през тази седмица. В отлична форма сте и връщането стрелките назад сякаш изигра благоприятна роля за вашия тонус. Сега продължавате напред. Четвъртък няма да е сред най-спокойните дни от тази седмица, но за сметка на това ще е успешен и благоприятен.

 

ДЕВА

Активен ден

Луната и днес гостува в знака ви, дарявайки със сили, възможности и шансове. Започва нов лунарен месец за вас и можете да поставите едно начало съвсем непринудено. Променете нещо във външния си вид. Отидете на фризьор или козметик. Ако се чувствате нервни, направете посещение на йога, или на по-агресивен спорт в зависимост от нагласите си.

 

ВЕЗНИ

Спокойствие

От днес до края на работната седмица ви очаква затишие. Не е най-добрата идея да се залавяте с нещо ново, защото едва ли ще го завършите в срок. Може би ще похабите доста нервни в изпълнението му. Обърнете се назад и завършете вече стартирани дела. Прибирайте се по-рано вкъщи и бъдете с близките си – това ви дарява с удоволствие.

 

СКОРПИОН

Разчитате на протекции

Навлизате в един прекрасен период, в който ще заемете центъра на вниманието. Сега говорите обаятелно, но често казвате повече отколкото е нужно. Ще се обвържете с хора, които имате за авторитети. Тайничко се надявате те да ви подадат ръка за помощ при осъществяване на един от своите бизнес проекти. Не очаквайте помощта да е безвъзмездна.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете ангажирани

В четвъртък се будите с идеи какво да свършите в рамките на деня. Работещите имат концепция за напредъка си, а безработните също ще бъдат доволни от себе си. За тях денят е подготвил една важна среща, от която зависи скоро да ги наемат на работа. Единственият повод за неприятности днес е бездействието. Ангажирайте се в нещо, за да се чувствате добре.

 

КОЗИРОГ

Раздвижване

Прекрасни възможности са заложени в четвъртък. Имате шанса да се заловите с нещо мъничко, което да ви донесе големи успехи занапред. Запомнете, „мъничко” значи стъпка напред, а не огромна и непремерена крачка. Ключов принцип на деня е раздвижването. Имахте нужда от нещо такова. И в личен план също се очертава да почувствате потръгване напред.

 

ВОДОЛЕЙ

Почивайте си

Вие също навлизате в един малко по-тих период, в който не бива да поемате непосилни ангажименти или да се залавяте с дела с много скорошен срок на изпълнение. Просто няма да го спазите и санкциите ще са повече от печалбите. Почивайте си. Не че имате физическа нужда от почивка, но моментът ви позволява да се освободите от напрежение и отговорности.

 

РИБИ

Предпоставка за по-високи доходи

Настроени сте делово и по този начин сами предизвиквате късмета и успеха си. В четвъртък търсите компромиса навсякъде, търсите възможност да стигнете до сърцата на другите хора. В бизнеса отговорностите нарастват. Нека това е повод за радост у вас, защото нарастващите отговорности само могат да значат, че и доходите ви ще се увеличат съвсем скоро.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Прекалената ви доброта и жертвоготовност са причината все да сте от хората, които вършат цялата работа в колектива. Вашата нерешителност обаче е тази, която не ви позволява да започнете самостоятелен бизнес, с какъвто трябва да се занимавате. По-добра ще бъде реализацията ви, ако работите сами, а не делите идеите и усилията си с партньори, защото все става така, че вършите чуждите задачи, а за своите не ви остава време.

Навлизате в една прекрасна година на промени – бурни, глобални и всеобхватни. Бъдете активни и направете онези завои в живота си, за които мечтахте в последните години.

Здраве: Лесно можете да спрете цигарите, стига да искате.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *