В Бутово битката бе до последния съдийски сигнал

„Бъдеще“ – ФК „Морава“ 1:1

По-добре играха гостите от Морава на терена в Бутово, но пропиляха головите си възможности и в крайна сметка си тръгнаха само с точка. Илиян Георгиев отправи първия опасен удар за тома си в 17-ата минута, но топката срещна страничния стълб на бранената от „Бъдеще“ врата. Пак той бе на стрелкова позиция в 28-ата минута, в която с глава би в аут. Добра възможност имаха домакините в 43-ата минута, когато Северин Маринов се измъкна и шутира силно и неточно.

Втората част тръгна с акция на гостите, при която Илиян Георгиев пак нацели страничния стълб, топката се върна в Краси Капитанов, който би от движение и принуди вратаря Росен Пенев да вади в корнер. След изпълнението му в 49-ата минута Росен Димитров се оказа на точното място и вкара за 0:1.

Асен Пашев опита да изравни при ответна атака на бутовци, но топката кацна върху напречната греда. Глупав червен картон си заработи Северин Маринов в 64-тата минута, в която за разкарване на топката след съдийски сигнал в централната част на терена получи предупреждение. Последва гневна реакция от негова страна – опит да вземе жълтия картон на рефера, донесъл му изгонване от игра. Секунди преди да изтече редовното време Христо Димитров фаулира съперник пред пеналта на бранената от моравчани врата. Иван Иванов завъртя топката от отсъдения свободен удар и я оплете в мрежата за 1:1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *