Дневен хороскоп. Прогноза за 3 май, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на черния дроб. Заради по-трудното съсирване на кръвта раните заздравяват по-бавно след оперативната намеса. Денят е добър за изследване на кръвта.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да направите коламаска на тялото и оформите маникюра и педикюра. Можете да почистите зъбния си камък при зъболекаря. Нежелана е направата на антицелулитни масажи и терапии в областта на таза и бедрата.

Хранене и диета: Стартирайте своя дългосрочен хранителен режим, който да даде своите резултати трайно във времето. Луната е намаляваща и се движи в огнен знак. Мазнините се изгарят лесно, ако се храните балансирано. За закуска хапнете кисело мляко с плодове, а за обяд и вечеря – леко месо със салата от пресни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Синьо и виолетово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 8,46 часа.

Звездни аспекти за деня: Използвайте благоприятното влияние на Луната в Стрелец, за да разрешите важни въпроси, касаещи бъдещи делови срещи, пътувания зад граница или на далечни разстояния или уреждане на условията по лятната почивка. Не забравяйте професионалните си отговорности, които трябва да свършите в рамките на този работен ден.

 

ОВЕН

Очаквайте новини

Изправени сте пред важен професионален ден. Не подценявайте малките възможности, които възникват на пътя ви. Днес гледате с присмех на тях, но може да се окаже, че са онези мънички отклонения, които ще ви отведат в съвсем нова, по-добра посока. Контактувайте, общувайте с хора от по-далечни разстояния. Очаквайте новини.

 

ТЕЛЕЦ

Извинете се за грешките

В четвъртък ви чака развитие, което се осъществява както на работното място, така и в личен план. Напрежението от вчера лека-полека утихва и вие осъзнавате колко много необмислени думи изрекохте по адрес на най-близките си хора. Е, сега имате възможността да им се извините и да се поправите.

 

БЛИЗНАЦИ

Търсите нови трепети

Четвъртък е ползотворен за вас. Денят ви осигурява време, в което вие можете да премислите своите планове, да се обърнете назад във времето и да осъзнаете грешките в общуването. Имате нужда от вливане на нова енергия в живота ви. Това няма как да стане, ако не сте приключили с една своя отминала житейска драма. Сложете точка.

 

РАК

Не губете време

Радвате се на гъвкавостта на ума си, на рационалните решения, които вземате, и на желанието си да промените някои свои недотам положителни черти от характера си. Всичко това се случва на фона на много широк обществен живот, контакти и срещи с хора от различни социални прослойки. Чака ви натоварен ден, не губете и минутка време за ненужни неща.

 

ЛЪВ

Емоцията ви е в повече

Движението на Луната в Стрелец ви вдъхва кураж, енергия, но и много голямо количество емоция, която към момента не успявате да овладеете. На работното място сте избухливи, защото очаквате от колегите си да свършат нещо, което искате вие. Отново не се съобразявате с чуждите нужди и желания и ще търпите негативи.

 

ДЕВА

Признайте грешките

Време е да стъпите на краката си и да поправите грешките, които допуснахте в последните два-три дни по отношение на връзките, приятелствата и хармонията вкъщи. Освободете се от товара да чувствате вина, като признаете, че сте сбъркали и го обсъдите с хората, към които беше насочена вашата агресия. Ще ви олекне.

 

ВЕЗНИ

Приятел ще ви помогне

Перспективите пред вас не са никак малко и за да бъдат използвани, трябва просто да се активизирате. Не очаквайте съдбоносни случки, ако бездействате. Това е положителен ден, защото ви дава възможност за стабилизация в сферата на доходите и финансовите взаимоотношения. Приятел ще ви подаде ръка в труден момент.

 

СКОРПИОН

Промени в работата

Очаква ви благоприятен ден. Днес имате възможност да подобрите доходите си, като говорите със своите партньори относно бъдещите си намерения. До обяд ще трябва да вземете едно важно решение в служебен план, касаещо развитието на вашата кариера. При мнозина настъпват промени в работата. За добро са.

 

СТРЕЛЕЦ

Чувствате се прекрасно

В четвъртък хармонията около вас е осезаема. Вие с цялото си същество се стремите да сте в добри взаимоотношения с хората наоколо. Вдъхвате оптимизъм и спокойствие. Ще има и такива от приятелите ви, които ще ви обвинят в престореност или поза. Вие вътрешно си знаете, че не позирате. Такова в момента е вашето състояние.

 

КОЗИРОГ

Без важни действия

Днес е важно да не вземате решения. Успокойте топката и намалете темпото на работа. Наблюдавайте отстрани и не вземайте участие във важните действия. Колкото по-малко биете на очи, толкова по-добре за вас. Избягвайте пререканията, а вечерта се приберете рано вкъщи. Завършете вечерта с прочит на любим абзац от книга. Ще ви вдъхнови.

 

ВОДОЛЕЙ

Получавате посока за действие

След напрегнатата сряда е време за малко повече хармония и разбирателство в четвъртък. Сякаш нещата се оправят от само себе си, а вие сте наблюдатели отстрани. По-влиятелни хора ще се намесят в делата ви и ще ви помогнат да направите крачка напред. Това е преломен ден, защото ви дава отскок, стъпка и посока.

 

РИБИ

Потръгва ви

Сряда е прекрасен ден да се справите с напрежението, като се заемете с нови предизвикателства. Струва си да рискувате, защото имате нужда нещо около вас да се промени. Прекрасно ще се чувствате, ако действате ритмично и поетапно вършите дело след дело. Не оставайте без работа, защото безделието влече след себе си депресия.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че вибрация 3 (отговаряща на датата ви на раждане – 3 май) винаги се свързва с контактност и желание за общуване, вие контролирате силно тази част от живота си. Не може да се каже, че изгаряте от желание да се обвързвате с много и различни хора. Имате си своята среда и своите приятели, но сте по-склонни да се усамотите в дома си, който за вас е като крепост. Там сте си създали необходимите условия, за да се чувствате добре. Обичате да си хапвате вкусни неща, но внимавайте с килограмите.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало. Поставете го премерено, обмислено и в момента, в който се чувствате достатъчно подготвени за това. Ще имате силата да промените живота си в по-добра посока. Планувайте, накъде да тръгнете.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

Станислав КЛИМЕНТОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *