„Етър ВТ“ призова феновете за подкрепа срещу „Пирин“, ясни датите за провеждане на баражите

Спортно-техническата комисия на БФС съобщи програмата на Първа и Втора лига до края на сезона. „Виолетовите” ще приемат „Пирин” в първия мач от баражите за 11 – 14 място на 7 май (понеделник) от 20:00 ч. на стадион „Ивайло”. Реваншът в Благоевград е седмица по-късно – на 14 май (понеделник) от 20:30 ч. Победителят ще играе за 11 – 12 място, а загубилият – за 13 – 14 място, като тези мачове са на 17 май (четвъртък) и 21 май (понеделник). Ако „Етър ВТ” срещне там „Витоша”, ще е домакин във втория мач, а ако играе с „Дунав”, в реванша ще е гост. Според Наредбата на БФС домакин в реваншите е отборът, завършил на по-предно място в редовния сезон.

Баражът между 12-ия в крайното класиране и третия във Втора лига е на 24 май от 17:30 ч., а този между 13-ия и втория във Втора лига – на 25 май от 20:00 ч. 11-ият в крайното класиране се спасява, а 14-ият директно отпада във втория ешелон.

Междувременно от „Етър ВТ“ призоваха публиката да напълни стадион „Ивайло“ в предстоящия мач срещу „Пирин“.

„Нека отново напълним стадион „Ивайло”! Няма по-голям стимул за футболистите от пълни трибуни и гореща подкрепа, когато публиката е 12-ият играч на тима“, апелираха от великотърновския клуб.

One thought on “„Етър ВТ“ призова феновете за подкрепа срещу „Пирин“, ясни датите за провеждане на баражите

  • 03.05.2018 в 14:31
    Permalink

    Те до сега си нагласят мачовете за Тотото, сега искат подкрепа. Да вземат от школата, млади таланти и тогава – ако има изобщо школа и таланти.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.