10 години Център за обществена подкрепа, гр. Велико Търново

През месец март 2018 г., като комплекс от социални услуги предназначени за подкрепа на деца и семейства в изпаднали в трудни ситуации е разкрит Център за обществена подкрепа, гр. Велико Търново, ул. „Димитър Найденов“ № 4, предоставен от Община Велико Търново за управление на „SOS Детски селища България“.
Центърът работи с малък екип, но въпреки това, от откриването си до момента, е оказал подкрепа на 770 деца от 409 семейства. Всеки случай, всяко семейство си има своята история. Всяка една история е индивидуална и различна и това допринася за мотивацията на екипа да работи със семействата и да „създава нови истории“. В работата си специалистите от Центъра за обществена подкрепа „случват“ житейските приказки вече десет години.
На 8 май 2018 г. от 18.30 часа на терасата на Лоби бар в хотел Рачев Меридиан Болярски Сдружение SOS Детски селища и Община Велико Търново ще отбележат десетгодишнината на Център за обществена подкрепа, гр. Велико Търново, ул. „Димитър Найденов“ № 4 с Пощенска кутия за приказки, заедно с актьорите Башар Рахал, Гери Турийска, Марияна Векилска и други. На празникът ще бъдат представени историите на Център за обществена подкрепа приказки-неприказки за възрастни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *