57 четения

Празник за толерантността и добротата направиха децата от горнооряховската ДГ „Божур“

Празник под мотото „Децата по света – еднакви и различни“, посветен на добротата и толерантността между децата по света направиха малчуганите от ДГ „Божур“ в Горна Оряховица. Детското заведение е едно от малкото в областта, участвало и спечелило два лаптопа по Националната програма „Информационни и комуникационни технологии в системата на предучилищното и училищно образование.

На детския празник присъстваха старши експертът по предучилищно образование от РУО – Екатерина Миновска, директори, учители от Великотърновска област, които обмениха опит във връзка с използването на интерактивните технологии в образователната система.

Агенти на промяната в проекта са учителите Стилияна Николчева и Йоана Викторова със съдействието на децата от подготвителна група „Радост“ – 6 г. при детска градина „Божур“.

Чрез мултимедийни презентации, интерактивни игри, песни, танци и други интернет ресурси, учителите и малчуганите представиха деца от различни народи.

В заключение, бъдещите ученици напомниха, че всички хора си приличат по това, че могат да творят добро.

Директорът на детската градина Недялка Стоянова благодари на младия и амбициозен екип, на талантливите деца от подготвителна група „Радост“ и на всички гости, уважили празника.

Източник: Община Г. Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!