9 четения

Дневен хороскоп. Прогноза за 14 май, понеделник

Луната е в Телец. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е добър и за направата на лечебни масажи за различни блокажи по тялото. Можете да си направите маникюр или педикюр. Посещавайте фризьора си за подстригване на косите само ако е крайно наложително. Можете да смените цвета на косите си.

Хранене и диета: Днес пийте повече вода и негазирани, неподсладени напитки. Опитайте да изключите солта от менюто сили или да сведете приема й до минимално количество. Хапвайте леки храни и избягвайте животинските продукти. Организмът ви ще се почувства по-добре, ако направите пречистващ режим.

Цветове, носещи късмет: Светлозелено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 19.26 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува в Телец и е в тригон със Сатурн. Меркурий също навлиза в Телец. Очаквайте благоприятно развитие на делата си в служебен и личен план. Ако в последните дни нещо се е объркало, то днешният ден ще ви обнадежди, че нещата се оправят. Можете да проведете важни разговори, касаещи уреждане на делови въпроси.

ОВЕН

Нови инициативи

Денят ви носи стабилност, стига да имате желание за работа. Възможно е днес да научите за разкрит нов проект на работното място, в който можете да се включите успешно и ползотворно. Впускайте се смело напред в инициативи, които могат да ви донесат сигурни бъдещи доходи.

ТЕЛЕЦ

Адаптирайте се бързо

Няма да ви е лесно през тази нова работна седмица. Тя за вас е адаптивна и ви подканва да привикнете към един изцяло нов начин на живот, който следва от тук нататък. Няма нищо страшно, дори и да звучи така. Отпуснете се и приемете промените като нещо хубаво, което ви се случва в най-подходящия момент.

БЛИЗНАЦИ

Време за размисли

При вас също настъпва период на адаптации, след като Меркурий навлиза в Телец. За кратко време ще бъдете малко по-прикрити, себевглъбени и няма да споделяте плановете си с хората около себе си. Днешният ден ви отправя предупреждение да не говорите повече отколкото трябва. Ще навредите на себе си.

РАК

Странни настроения

Очаква ви доста благоприятен в делови план ден. Трябва да сте доста по-настойчиви и упорити, за да наредите всички свои планове и да ги осъществите изцяло. Разполагате с шанс това да се случи. Понеделник стартира с предложения, обсъждания и доста положителни развития за вас. Не ги пропускайте.

ЛЪВ

Промяна в работата

В понеделник стартирате с ясни цели какво точно ще правите както днес, така и през следващата седмица. Осъзнавате, че това е важен период за вас и вашата кариера. Можете да направите промени в служебния си статус. Мнозина от вас тъкмо в следващата една седмица ще сменят местоработата си с по-добра.

ДЕВА

Хубав период

За вас стартира дългоочакван период на раздвижване и нови възможности. Това е добрата новина в хороскопа ви. Не се вглеждайте прекалено много в детайлите, а отпуснете душите и позволете на хубавите вибрации да ви залеят изцяло. Чакат ви промени в личния и професионалния живот. Изживейте ги.

ВЕЗНИ

Не рискувайте

В понеделник е по-добре да не се заемате с важни дела и ангажименти, от които зависи близкото или далечното ви бъдеще. Трябва да сте една идея по-внимателни, когато правите разговори и обсъждате важни проекти. Заемете се с рутинните си задачи, валидни за това число от месеца. Не рискувайте нищо.

СКОРПИОН

Задоволете се с по-малко

Решени сте днес да спечелите много пари, обсъждайки един важен проект на работното място или в бизнеса, с който се занимавате. Успехът е на ваша страна, въпреки че сте готови да вземете прекалено голям залък. В момента сте застрашени от преувеличаване мащаба на възможностите ви. Задоволете се с по-малкото.

СТРЕЛЕЦ

Преценете си силите

В понеделник сте готови за подвизи. От вас се иска обаче да сте внимателни и да мерите прецизно крачките си. Можете да отхвърлите доста работа, стига да се концентрирате. Видите ли, че сте и малко по-разсеяни от друг път, по-добре се отдайте на рутинните дела, които ще вършите блестящо. Добре преценете.

КОЗИРОГ

Вършете си работата

В главите ви в момента е хаос, предизвикан от насъбралите се напоследък множество ангажименти, натрупаната умора и желанието ви да отпочинете необезпокоявани от никого. Днес това няма как да се случи. Заемете се сериозно с ангажиментите и не давайте съвети на другите, а вършете своята собствена работа.

ВОДОЛЕЙ

Спокойствие

Малко по малко започвате да чувствате сила и мощ, която ще ви помогне да се справите с насъбралите се проблеми. Прогнозата е дългосрочна, което означава, че съвсем скоро ще можете да ликвидирате онези притеснения, които не ви даваха да спите в последния месец. Спокойствието си заслужава да му се насладите.

РИБИ

Движете се без страх

Очаква ви забързан ден. Всичко, което ви се случва днес, е плод на ваши предишни действия или на действията на приближени до вас хора. Но нищо не идва случайно. Стегнете се и не позволявайте на страховете да ви ограничават и да ви спрат при правенето на една важна крачка в живота ви.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте сред най-нетипичните Телци – емоционални, симпатични и безгрижни. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Авантюристи по природа, мнозина от вас се увличат по страстта към промени и така задминават неколкократно допустимата граница. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат. В любовта заложете на моногамния начин на живот. Вие сте симпатични и харесвани от противоположния пол. Поддадете ли се на изкушението, можете да съсипете връзката с половинката чрез чести залитания.

От днес нататък за вас следва една година, през която позитивното ще е в пъти повече от негативното. Ще усетите прилив на енергия. Заслужава си да изживеете подобни мигове, след като през последните месеци тъпчехте на едно място.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, заобиколени ли сте от хора, с които се чувствате добре. Болести може да си причините, намирате ли се в среда, в която не сте в състояние да се впишете.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *