8 четения

Краси Балъков очаква битка в Благоевград, етърци ще играят за победа

Главният мениджър на „Етър ВТ” Красимир Балъков заяви, че очаква битка на стадион „Христо Ботев“ с успешен финал за водения от него тим. Вчера „виолетовите“ заминаха за Благоевград, където тази вечер от 20:30 часа е реваншаът срещу „Пирин”. Първата среща между двата тима на стадион „Ивайло“ завърши при резултат 2:1 за „виолетовите“.

„Характер, настройка за игра и тактическа дисциплина ще бъдат основни фактори за преминаването в следващия кръг. Така че нямаме друг вариант, освен да преследваме победата в Благоевград. Един гол, вкаран от нас, ще ни постави в комфортна ситуация, докато един допуснат гол ще ни направи догонващи. Всички играчи са наясно какво ни чака, спокойни сме, подготвени сме и надяваме да се поздравим с класиране за следващия плейоф за 11-ото място“, коментира Краси Балъков.

Той бе категоричен, че е обяснил на футболистите, че футбол със страх не се играе и в тази фаза на първенството е необходимо и търпение в играта.

За Благоевград отпътуваха 20 футболисти, на място ще бъде определена групата от 18 играчи за мача. Вратарят Христо Иванов също изрази очаквания за здрава битка с благоевградчани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!