Спорт

Закъснял щурм на тръмбешчани, ще треперят до края на сезона

„Янтра“ (П. Тр.) – „Вихър“ 2:4

Борислав Иванов и Владимир Атанасов обстреляха вратата на гостите от Славяново в разбъркване, но стражът им си бе на мястото и спаси. В 13-ата минута Димитър Димитров проби отляво и с шут в обратния ъгъл даде предимство в резултата на „Вихър“ – 0:1. След още само 120 секунди Преслав Антонов засече с глава центриране за 0:2. Пак той бе на точното място в 25-ата минута, в която с удар по тревата от границата на наказателното поле покачи на 0:3.

Тръмбешчани се окопитиха в последната четвърт на мача, когато установиха надмощие и успяха да върнат два гола. Калоян Илиев намали на 1:3 с ефектен ножичен удар в 71-вата минута. Пет по-късно Любо Генчев изпълни точно свободен удар и върна интригата с гол за 2:3.

В оставащото време съперниците преследваха целите си, но шансът се усмихна на гостите. Константин Генков първо нацели греда, а в третата минута на добавеното време вкара за 2:4.

Загубата скъси дистанцията между тръмбешчани и предпоследният отбор в класирането, така че се очертава да се борят за мястото си в групата до последния кръг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *