Седмичен хороскоп. Прогноза за периода 18 – 24 май

Говорете със семейството си открито и по всякакви теми и решете проблемите заедно

 

Здраве: Избягвайте нервните напрежения, преяждането с трудносмилаема храна и дейностите, които ви вадят извън границата на комфорт днес и в събота. Това са дните, в които всеки един стрес може да ви донесе нарушения в имунната система, нервен стомах и излишни притеснения. В неделя и понеделник не се претоварвайте с тежка физическа работа или интензивни кардиоупражнения във фитнеса. Щадете сърцето. Вторник, сряда и четвъртък са идеалните дни за посещение на хомеопат, ако искате да направите консултация или да ви направи правилен хомеопатичен профил. В четвъртък не претоварвайте бъбреците с течности повече от обикновеното. Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са от неделя до четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се ускорява. Неблагоприятни дни: петък и събота. Коламаска можете да направите в дните от вторник до четвъртък. Масажи: Лечебни масажи за отблокиране на различни блокажи в организма – сряда, четвъртък. Бъдете внимателни със силовите масажи в четвъртък. Организмът задържа вода и може да се нанесат травми. Сауна и парна баня: Забранен е престоят в сауна в дните понеделник и вторник.

Хранене и диета: Внимавайте, намираме се в период на нарастваща Луна и всяко прекаляване с количеството на порциите ще доведе до напълняване. Днес и утре желаем да съберем цялото семейство около масата с вкусна и питателна храна. Стремим се да угодим на всички, но и да сготвим повече отколкото можем да изядем. В неделя и понеделник се отдайте на разпускащ режим – хапвайте повече плодове и салати от пресни зеленчуци. Включете в менюто си варени яйца, постни меса или риба. Във вторник и сряда избягвайте острите и люти подправки, които могат да навредят и на храносмилането, и на стомаха като цяло. Вечеряйте по-рано и изберете поне едно от храненията ви да бъде от варива. В четвъртък не прекалявайте с приема на течности.

Основни звездни аспекти: Луната тази седмица гостува в Рак, Лъв, Дева и Везни. Не се притеснявайте да говорите със семейството си открито и по всякакви теми. Разнищете определени проблеми заедно и ги решете завинаги. Да внимават всички, родени в Рак, Лъв, Дева и Везни. За тях предстои доста натоварена и важна седмица. Очертава се да бъде важна и за представителите на останалите знаци. В събота Венера навлиза в Рак, откъдето огрява сферата на домашните взаимоотношения, семейните връзки и внася малко повече хармония в личния свят. Ще ни е все по-приятно да се прибираме вкъщи, където ни чакат близките и можем да се радваме на личните си вещи и комфорт. В сряда Меркурий е в секстил с Нептун и в опозиция с Юпитер. Не бързайте, а разрешавайте проблемите си разумно. Ще имате огромно желание да противоречите на хората срещу себе си, но дали си струва да го правите? По-скоро им поднесете мнението спокойно и те ще ви разберат и подкрепят. Това е прекрасен ден за писане, занимания с изкуство, култура или за търгуване. Ще можете да продадете и най-непродаваемите стоки или услуги, защото успявате да ги предложите по неописуем начин. В четвъртък Слънцето и Марс са в тригон. Аспектът дарява сили, мощ и енергия, а в комбинация с нарастващата Луна действа като изригващ мотиватор да поставите една нова цел пред себе си и да я следвате в идните седмици или месеци. Набележете я. Ще си заслужава.

 

ОВЕН

Внимавайте с претоварването

 

През тази седмица ще ви се наложи малко или много да сте внимателни със себе си и да избягвате силното психическо претоварване. Спазите ли този съвет, дните ви ще бъдат благоприятни, ритмични и ще ви донесат мечтания успех. Не забравяйте, че каквото и да ви се случва, накрая на идната работна седмица вашият управител е в хармоничен аспект със Слънцето. Дава ви се зелена светлина за идеите, мислите и амбициите. Бъдете смели в решенията си и използвайте нарастващата Луна за все повече и повече неща, които можете да свършите. Но все пак се пазете от прегаряне, претоварване и психическо изхабяване.

 

ТЕЛЕЦ

Хубав период

 

Вие навлизате в един доста благоприятен период. Навлизането на Венера в Рак ще ви помогне да обърнете внимание на връзките и взаимоотношенията си вкъщи, в семейството, както и да уредите някои проблеми с роднините. Не се притеснявайте да общувате и да говорите открито с хората около себе си. Моментът е подходящ за радости вкъщи, за подобряване на домашния уют, в която кауза ще се включите не само вие, а и всички ваши близки и роднини. В служебен план избягвайте да давате съвети там, където не са търсени. Особено голям успех ще имате в сферата на търговията, особено ако действате еднолично и не разчитате на подкрепа от съдружници.

 

БЛИЗНАЦИ

Дар от бога

 

За вас предстоят благоприятни промени и една хубава седмица. Мнозина от вас са резервирани към една новина на работното място. Все още е рано да се зарадвате за онова, което ви поднася съдбата. Приемете новостите равнодушно. Всъщност навлизането на Венера в Рак е причина да заздравите своето лично имуществено състояние. Да се сдобиете с по-добра материална стабилност. Разбира се, това няма как да се случи, без да преживеете известни промени в традиционно извършваната дейност в службата. Ето че новостите се очертава да са за добро – за по-добро заплащане. Нуждаете се всичко това и то ви идва като дар от бога.

 

РАК

Лично щастие

 

Хубава седмица вещаят звездите и за вас. Приемете предизвикателствата на новия период, в който навлизате. Венера идва в знака ви. Това е повод за радост и малко повече спокойствие. Ще усетите енергията й внезапно и безрезервно. Това е енергия на обновление и изпълване с оптимизъм. Мисля, че имахте нужда от подобно нещо. Е, вече ви се случва. Пожелайте си реални и изпълними желания и започнете да работите по тяхното осъществяване. Не влизайте в различни противоречия с хората около себе си, а ги подкрепяйте. Така и те ще ви подкрепят безрезервно. Отдайте повече внимание на близките си, на семейството и на всички, които са ценни за вас. Личното щастие е силно застъпена тема в хороскопа ви.

 

ЛЪВ

Нужда от приятел

 

Вие ще изживеете период на трансформации, подем, падения и неочаквани успехи. Такива са тенденциите за следващите седем дни в хороскопа ви. Не се отчайвайте, а продължете напред, без да се плашите от трудностите. Ще преминете през етап на душевни тревоги, но и на лично щастие. Навлизането на Венера в Рак е причина да се чувствате ту силни, ту слаби. Вие обаче няма да си го признаете и оттук ще дойдат и най-големите ви проблеми. Намерете си човек, на когото да споделите за страховете си. Ще ви олекне. Не забравяйте, че в следващия един месец трябва да имате някого до себе си, на когото да поплаквате от време на време на рамото.

 

ДЕВА

Успешен полет

 

За вас следва един доста по-позитивен и благоприятен период. Движението на Меркурий в Телец ви носи радости, новини и известия за дългоочаквани пътувания. Навлизането на Венера в Рак е причина да се чувствате обградени от приятни хора, с които можете да споделите всичко. Идилията е пълна, стига да не се предоверявате изцяло, разбира се. Неудобства на работното място ще ви накарат да се замислите за нови работни хоризонти. Времето е подходящо за промени, новости. Разучете как стоят нещата и в други фирми. Разтворете криле за полет. Ще бъде успешен.

 

ВЕЗНИ

Извоювайте свободата си

 

Твърде вероятно е в следващите седем дни да се сблъскате с някои неудобства и трудности, но шансът да ги преодолеете бързо и безпроблемно е във ваши ръце. Навлизането на Венера в Рак ви носи добри новини на работното място, от една страна. Но и доста притеснения в личен план, от друга. В семейството, любовта и емоционалния свят се чувствате сякаш някой иска да ви потиска или налага мнението си. Ограничаването на личната ви свобода е основната причина да сте нервни, недоволни от всичко случващо се, макар това, което да се случва, да е с положителен характер. Решете си проблема, като се освободите от зависимостта на хората, които искат да ви покровителстват.

 

СКОРПИОН

Чака ви добро време

 

Тенденциите във вашия хороскоп са към подобряване на цялата картина на живота ви. Към хармонизиране на взаимоотношенията с обкръжението, към подобряване начина ви на работа, почивка, общуване. Навлизането на Венера в Рак напълно ще обнови живота ви, като внесе нови нотки на емоции, импулси и вълнения. Сега, предусещайки че сте в началото на един нов период, можете да си поставите цели, които да постигнете до няколко месеца. Направете го. Внимавайте обаче емоцията да не ви повали на земята в мига, в който трябва да влезете в битка. Премисляйте добре стъпките си и вярвайте в себе си. Чака ви добро време.

 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви влюбване

 

Вие вече достигнахте своя пиков връх и тази седмица за вас ще е от особено важно значение. Ще трябва да запазите състоянието, което достигнахте, борейки се с малки трудности, които съдбата ви е създала – за да не ви е съвсем скучно. Но в крайна сметка, седмицата за вас е благоприятна, защото берете плодовете на своя труд. Намирате се в етап, когато можете да преосмислите грешките си и да поправите някои от тях своевременно. Внимавайте да не преувеличите възможностите си, да не прескочите някои малки стълбички, които ви водят към успеха. Навлизането на Венера в Рак ще ви помогне да повдигнете духа си, да направите преоценка на поведението си в последните дни, както и да се влюбите, ако все още сте самотни.

 

КОЗИРОГ

Време за следващия връх

 

Определено се намирате в етап на изграждане. Градите тухла по тухла своето бъдеще и въпреки всички обстоятелства, които се опитват да разклатят вашата стабилност, оставате спокойни и уравновесени. Всъщност етапът на напрежение и агресия вече е минал. В следващите седем дни се опитайте да направите сметка на приходите и разходите си. Не теглете заеми и не влизайте в дългове. Венера влиза в Рак и оттам ще иска от вас да сте по-делови и готови да уговорите сделката на годината в бизнесплан. От друга страна, в личен е възможно да сте не толкова заинтригувани от вниманието на половинката. Винаги така се случва, когато имате за вършене работа или делови връх за покоряване. А сега ви предстои точно това.

 

ВОДОЛЕЙ

Успявате във всичко

 

Следващите седем дни за вас се характеризират с рационално мислене, поставяне на високи цели и желание да успеете във всяко начинание. Всичко това се обвързва с реалността и възможностите, които имате в момента. Резултатите не са за пропускане, защото те ще са успех след успех. Навлизането на Венера в Рак е причина да се чувствате уверени и силни. Бях ви обещал, че във втората част от месец май ще изгрее вашата звезда на небосклона. Е, това вече е факт. Що се отнася до личния ви живот и вашите лични занимания, включете в ежедневието си спорт, повече разходки и дейности, които подобряват физическото ви състояние. Постарайте се да бъдете красиви, елегантни и щастливи. От вас зависи.

 

РИБИ

Позитивен поглед

 

Задава се период, който ще бъде богат на възможности и шансове за подобряване на финансовото ви положение, емоционалното ви състояние и като цяло – придобиване на един по-позитивен поглед върху живота. Навлизането на Венера в Рак ще ви въвлече във вихър от промени и новости, от които се нуждаехте. Имахте нужда да излезете от зоната си на комфорт, за да се почувствате, че отново живеете и че отново има за какво да се вълнувате. Очаква ви благоприятна седмица, в която личното и професионалното вървят като спирала ръка за ръка. Преодолейте страховете си, излезте на чист въздух и се заемете с нещо ново, което да вършите с удоволствие в следващите два-три месеца.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

18 май. Родени сте на ден, определящ тежка кармична разплата. В миналото си сте били егоистични натури, гледащи само за себе си, за собствената си угода и притежание. Сега е моментът да докажете, че мислите и за хората около вас, да ги дарите с цялата си любов и внимание. Давайте всичко от себе си и така ще получавате всичко от тях.

Навлизате в година, която ще ви помогне да погледнете назад и да оцените допусканите през времето грешки. Сега ще имате възможност да се извините на хората, които наранихте. Потърсете прошка и дайте такава комуто е нужно. Бъдете добри и ще намерите доброта пред себе си. За мнозина това е сполучлива година за начало на квалификационен курс или следване.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфната система.

19 май. Вие сте решителни, дейни и много енергични Телци. Чарът ви се крие в това, че лесно поемате инициативата и успявате да убедите останалите в своите мисли. Липсва ви обаче постоянство в това, което предприемате. Очаквате бързи резултати и когато те закъсняват, се отчайвате. Бъдете търпеливи и се научете, че хубавите неща стават бавно. В личен план и любовта обаче сте в другата крайност – там избирате веднъж в живота си и сте верни до гроб.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите и ставите.

20 май. Вие сте хора, на които все не им върви да са успяващи от първия път. При мнозина детството е било трудно и това бележи целия им живот. Бъдете оптимисти. В момента, в който оптимизмът в характера ви обори песимизма, ще дойдат успехите. Просто ви е нужно повече търпение и цветен поглед в бъдещето. А и в първите години от живота си ви е отредено да учите и да се образовате, така че с високия си ценз да печелите парите си в годините, след като навършите 30.

Навлизате в емоционална и завършваща година. Не бива да поставяте никакви нови начала, а е по-добре да се заемете със старите и изоставени задачи. Сега ще имате възможност да ги докарате до край.

Здраве: Възможно е повишено кръвно налягане, проблеми с очите и силно главоболие.

Станислав Климентов

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.