123 четения

Мними полицаи нападнаха посред бял ден снаха и свекърва в Павликени за пари

Четирима мними полицаи с черни дрехи и без маски са влетели в апартамент в Павликени посред бял ден във вторник, когато в града има битак и е препълнено с хора. Жилището било на един от производителите на ядки в града.

Мъжете завързали с тиксо ръцете, краката и залепили устата на съпругата, но 81-годишната майка на бизнесмена била пощадена. Мнимите полицаи, които през цялото време се представяли за такива и успокоявали снахата и свекървата, извадили тухлите от трите акумулиращи печки в апартамента, за да търсят пари. Не намерили обаче нищо, взели ключовете на фирмения бус и телефона на вързаната жена и си тръгнали. Тя успяла да разреже тиксото след малко и се обадила на съпруга си, който извикал полиция. Веднага на мястото край блока в града пристигнал целият наличен дежурен екип на полицията в Павликени и подкрепление от Велико Търново.

Според наши източници въпросният производител на ядки в града нямал дългове и неуредени сметки с когото и да било. По случая се води разследване и се търсят бандитите по описание на двете жени . Целият екшън реално бил продължил не повече от половин час. Мнимите полицаи дори не промълвили нито дума по време на тараша в апартамента. Странното е, че те са били без маски и не са претърсвали цялото жилище, а само акумулиращите печки, от които са извадили тухлите, явно да търсят пари или нещо друго. По случая се води разследване, но извършителите още не са открити.

Нели СУКОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!