Дневен хороскоп. Прогноза за 22 май, вторник

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 6.49 часа. Лунният ден преминава от 7-и в 8-и в 13.14 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на коремната кухина, далака, панкреаса. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашно-чревни разстройства, на проблеми с храносмилането.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за къдрене на косите, както и за тяхното дълготрайно и безвредно боядисване, но не е подходящ за подстригване, защото прическата няма да добие желания вид. Днес почистете кожата си, използвайте душ-гелове с пилинг ефект.

Хранене и диета: Хранете се здравословно, като не прекалявате с острите и люти подправки, въпреки че денят е вторник и той ги позволява. Наблягайте на течната и домашно приготвена храна – супи, варива. Приемайте прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. Денят е благоприятен за провеждане на лунна диета.

Цветове, носещи късмет: Червено и кафяво.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – след 13.14 часа.

Звездни аспекти за деня: За разлика от вчерашния ден, днес всичко тръгва в нормалното си русло. Движението на Луната в Дева в комбинация с хармоничните й аспекти с Венера и Сатурн са причина за успешните развръзки на делата, с които се занимаваме. Работете ритмично, без излишно напрежение.

 

ОВЕН

Положителен ден

Във вторник сте повече от спокойни, денят е благоприятен, носи ви положителни промени и шансове да се справите с трудностите. Работете усърдно, защото тази седмица има един допълнителен почивен ден. Важно е да завършите започнатите дела в срок. Вечерта се пазете от интриги с уж добър приятел.

 

ТЕЛЕЦ

Добри възможности

Днес сте в прекрасна кондиция, а и концентрацията ви е брилянтна. Имате вече набелязани цели и желания, които не успяхте да свършите вчера. Часовете сутринта и до ранния следобед са най-силни. Използвайте късмета, който въздейства тогава. Като цяло, днес е един доста хубав ден.

 

БЛИЗНАЦИ

Нещата ще се оправят

След напрегнатия ден вчера днес ще ви се стори приказка. Още сутринта хармонизирате взаимоотношенията си вкъщи, а на работното място успявате да се справите с повечето набелязани задачи. Въпреки всичко, чувствате се като аутсайдери, които никой не търси и не зачита. Скоро и това ще се оправи.

 

РАК

Допълнителни доходи

Разумни и в добра форма, днес можете да постигнете доста. Денят изисква да общувате свободно и без притеснения от провал. Възприемат ви добре и ви слушат – нещо, което се отразява благоприятно на дейността ви. Можете да спечелите допълнителни доходи от работа, която да свършите над ежедневната си.

 

ЛЪВ

Общувате с лекота

Доста позитивен, вторник предполага успехи и победи, които може да постигнете с малко усилия. Бъдете по-съсредоточени, защото интересите ви се разпиляват в няколко посоки, а само една от тях е вярната. Силна страна ви е обществената сфера и общуването. Водите разговорите си с лекота.

 

ДЕВА

Време е за блясък

Вторник се оказва успешен ден, през който повечето от делата ви вървят с лекота. Напрежението стихва с бързи темпове, а увереността ви се покачва. Намирате се в нов етап и ви трябва време да се адаптирате и опипате почвата. Имате го. Денят осигурява кратък период, през който може да се отдадете на своите интереси.

 

ВЕЗНИ

Без компромиси

Намирате се в предстартов етап, но все още е твърде рано да пристъпвате към каквито и да било действия. В момента сте склонни да правите глупави компромиси в разрез със своите вътрешни желания и убеждения. От тях ще страдате единствено вие. Не поемайте ангажименти и не се съгласявайте с всичко около себе си.

 

СКОРПИОН

Мислете позитивно

Вторник е емоционален, но с трайна тенденция да си стъпите на краката и да преодолеете силната импулсивност, която ви е обсебила в последните дни. Този ден позволява да пробвате шансовете си, да бъдете едни гърди пред другите. Залагайте на новото си мислене, на напредъка, който ще постигнете с позитивна нагласа.

 

СТРЕЛЕЦ

Много възможности

Във вторник се чувствате доста по-уверени от вчера. Нуждаете се от цел, към която да се стремите в съвсем близко бъдеще. Ако намерите подходяща, лесно ще излезете от задънената улица. Просто се огледайте и в непосредствена близост ще изникне една възможност. Не я пропускайте!

 

КОЗИРОГ

Резултатен ден

Вторник се оказва доста по-спокоен и успешен за вас, защото няма от какво да се страхувате и действате уверено. Вашата сила на този етап е в деловите отношения, в преговорите и търсенето на всеобщата хармония. Добра новина в хороскопа ви е, че ще отметнете огромно количество работа и ще сте повече от доволни от себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

Допълнителни доходи

Очаква ви благоприятно стечение на обстоятелствата и изпълнение на финансовите ви планове. Мнозина печелят допълнителни пари от действията си. Не пропилявайте хубавия следобед, а насрочете срещи и разговори с партньорите си тогава. Вечерта ви очаква хармония вкъщи.

 

РИБИ

Не инвестирайте

Във вторник сте прекалено прибързани и се впускате във всякакви начинания, без дори да сте сигурни дали те са перспективни. Решенията ви невинаги са правилни, но ги вземате със замах и претенции. Не правете инвестиции, за да не загубите пари след време. В любовта ви чака авантюра.

 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си дата на кармична разплата. Имате да плащате за грешки, допуснати преди. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и често блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че знаете всичко. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви, а смесицата от черти на двата знака – Телец и Близнаци, помага да бъдете инатливи и безотговорни. Променете нещата, имате и шанса, и заложбите да станете нещо важно в този живот, но за да се случи това, трябва първо да го заслужите. С труд и постоянство до Цариград ще стигнете!

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Трудно ще държите контрола над събитията в живота си, но това е за ваше добро. Оставете всичко просто да ви се случи. Тръгнете ли срещу съдбата, ще почувствате безсилие. Отпуснете ли се по течението, то ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *